צרות של עשירים...

צרות של עשירים...

יש לנו אפשרות לנסוע לסופ"ש ולהפקיד את הילדים אצל סבא וסבתא. אני בהריון בחודש 6, ככה שזו פחות או יותר ההזדמנות האחרונה שלנו לטוס לפני הלידה, לקצת זמן איכות זוגי.
מצד שני, הבעל נוסע המון מטעם העבודה, והילדים מתגעגעים אליו. מאוד. סופי השבוע שלנו הם מאוד משפחתיים ואני בהחלט רואה כמה הם חשובים לכולנו.
כשדיברנו עם הסבים על האפשרות לנסוע, עוד בקיץ, הם דחו אותנו מכל מיני סיבות, אבל עכשיו פתאום בגלל כל מיני צירופי מקרים (וקצת ריגשי) פתאום זה הסתדר. אמממה, מדובר בסופ"ש שחותם שבועיים של נסיעות של האיש. כלומר- הילדים יהיו במוד געגועים.
התכנון הוא לנסוע למקום חם, לחופשת בטן גב משולבת בקצת טיולים. לנוח, לקרוא, להתנהל בעצלתיים. עם הילדים, זה יהיה קצת אחרת... מצד שני, להשאיר אותם פה בקור (וכבר קר פה... הבוקר היו 7 מעלות צלסיוס)...
בקיצור- אני מתלבטת. מצד אחד רוצה לבד, מצד שני רוצה עם הילדים.
קצת נתונים יבשים-
בת 7 ובן 5. סבא וסבתא שלהם הם החברים הכי טובים שלהם, לישון שם זו גולת הכותרת השבועית.
כבר נסענו בלעדיהם לצרפת לפני שנה, ל-5 ימים.
לא נוכל לנסוע לחופשה משפחתית נוספת מעכשיו עד הקיץ. כלומר, או שנוסעים כולם, או רק ארבעתינו, אי אפשר גם וגם.

אולי מהפורום תבוא הפרספקטיבה המושיעה.

Noich80

New member
תחשבי איזו חושפה באמת בא לך

לילדים זה יהיה זמן כיפי נטו. אין על סבא וסבתא, כך שאין מה לרחם עליהם.
אני ממש מבינה את ההלבטות אבל נשמע שאתם ממש זקוקים לחופשה לבד.

foofoo77

New member
סעו

אני עמדתי באותו המקום לפני שבועיים
וזה היה כל כך נכון עבורי , הילדון התגעגעו ועשינו שיחות וידאו כמה שרצה (הסתובבתי כמו פסיכית ישראלית באמצע המיד טאון בניו יורק מסתובבת עם האייפון וצועקת בעברית).
נסיעה טובה ותהנו!

שקדייה

New member
בלי הילדים.

זו הזדמנות אחרונה לנוח, להרבה הרבה (אבל באמת הרבה זמן...) עם קטן בן 5 כבר קצת יצאתם המוד הזה של הליות הורים לתינוק, וזה חתיכת "בום"...

כולה סופ"ש, אצל סבא וסבתא, יהיה להם כייף ובראייה לאחור לא נראה לי שיש סיכוי שתתחרטי...

s h i r i 1

New member
מתוך הכרות עם הנפשות הפועלות

לנסוע!
הילדים שלך יהנו, אתם תהנו וגם סבתא וסבא.
win-win

פלגיה

New member
חודש שישי מנצח הכל!

על כל שאר הנתונים הייתי אומרת שתקחו את הילדים. על חודש 6 אני אומרת - סעו לבד לבטן-גב, ותהנו.

Kermit2m

New member
לא הייתי נוסעת

לא כל כך בגלל הילדים, אלא בגלל ההריון.
בהריון הראשון שלי נסעתי בסביבות החודש הזה, והיום לא הייתי חוזרת על זה.

לבד עם הבעל , כשהייתי בחודש חמישי

טסנו לאמסטרדם לחמישה ימים השארנו את הילדונת אצל סבא סבתא וכשחזרנו היא בכתה שהיא לא רוצה ללכת הביתה, אצרתי לבעלי שאנחנו פרייארים והיינו צריכים לטוס לשבועיים לתאילנד

תסעו תהנו תנוחו

N i s h k i

New member
לבד.

לאן חשבתם לטוס? באיזה אורך טיסה מדובר?
אני בסוף שישי ולא הייתי טסה יותר משעתיים אבל זה כי לי במיוחד קשה בהיריון הפעם.

yoyo10

New member
אין התלבטות נוסעים

עכשיו הרבה זמן לא תסעו
עד היום אני מודה על הסוף שבוע שנסענו שהייתי בהריון האחרון וכאן לא היה פשוט לשכנע את הסבא סבתא

תודה לכולכן :). יאללה- נוסעים :)

(לפלורידה, ארץ השמש הנצחית, איפה שעכשיו 30 מעלות בצל).
והילדים ישארו אצל הסבים :).

למעלה