צרות של אחרים.....

צרות של אחרים.....

חשד: גלגלו מיליונים מקופת העירייה לעמותות חרדיות חוקרי יחידת ההונאה במחוז מרכז עצרו שלושה בכירים בעיריית פתח תקוה בחשד שהוציאו מיליוני שקלים מקופת העירייה והעבירו אותם לעמותות חרדיות. שלושת החשודים, בהם גזברית העירייה, מנהל האגף לחינוך חרדי וחבר מועצה, ייחקרו במשרדי יחידת ההונאה ויובאו מחר להארכת מעצר

lj101

New member
עוד מעט גם ברמלוד יחד עם השתלטות

החרדים, עוד קצת זמן...

אביבהגיעהההההההההפשוט נפלא

וגם הקיץ לוהט...ואתם חברים וגם חברות בפורום אל תתלהטו ואל תלהטו את הרוחות. הכל יבוא על מקומו בשלום וכולם יהיו מרוצים.... שרית נ.ב אולי אתחיל לקרוא לעצמי אביבית...אני אוהבת את השם.. הוא חזק ומכיל בתוכו עוצמות יוצאות מין הכלל...אני יודעת מכירה את הפסיכולוגיה של האישה...פשוט נראה לי שלקראת הקיץ אשנה את שמי...

גילה 11

New member
יש לנו "כוכבים" משלנו

ה"כוכבים שלנו הגדילו לעשות- ראש עיר, אחיו ושני בניו. ו"כוכב" עליון ראש לישכה מאור אברג'ל. זה רק נדמה לי או שבאמת הגיבורים הגדולים שדיברו ללא רסן ועשו ללא בושה, פתאום מהלכים בלאט ומדברים חלש, מאוד חלש ????

מדהים איך עשו את משהם חשודים בו

בפרהסיה... ללא בושה. ללא מורא. לפעמים היה נדמה שאנחנו, הציבור, שקופים להם.

גילה 11

New member
הם באמת האמינו בחסינותם

הוולגריות במעשים, והזיזול בכל מה ומי שמסביב, נבעו לדעתי מביטחון יתר, משיכרון הכוח, ומחפצת השררה וגם ואולי יותר מכל ממבנה אשיות קרימינאלי. הראש ומרעיו היו עסוקים כל הזמן בשורש הרע, מוחם הקודח הניב כל הזמן עסקאות. חס וחלילה לא עסקו בדנן למען העיר. והיה להם קל, שהרי שמר עליהם החשב המלווה כל הדרך אל הבנק.

גילה, אני אוהב את סיגנון כתיבתך...

אני גם מקווה שאת ישות בפני עצמך ולא רפליקה של מישהו אחר...

גילה 11

New member
אני מייצגת את עצמי בלבד

אינני בשמו של אף אחד. נכון שאין זה שמי האמיתי, אך אלה הן דעותי, ואלה הם דברי.

גילה, אין כמו קינאת נשים. זה עוצמות

נפשיות הכי עמוקות שיש. הגברת החסודה והמוכרת בלוד יש לומר (הגם שהיא מתחפשת בזהות בדוייה) החלה לצאת מעורה הכאילו קר, וזאת בגללך בלבד! גילה, לקחת לה את מרכז תשומת הלב הנשית. אגב, אני בי"ס מהלך לנושא הפסיכולוגיה של האישה, כך שדבריי מבוססים לחלוטין וגורמים לחסודה להתפלץ עוד יותר, כי אין דבר מרגיז יותר את הזולת מאשר הפשטה שלו בפרהסיה. התגלותו במערומו, כך נהודג לומר. התפוצץ הבלוף של בוטיק השיער...

גילה 11

New member
לא מעוניינת להכנס לקשקשת הזו

תבורך הגברת שאינני יודעת מי היא ויבורך כל מי שרוצה ולא רוצה להשתתף בשיח המתגלגל כאן, אין לי ולא תהיה לי שום כוונה להתפלמס בקשקושים כאלה. ואם תרצה הגברת או כל אחד אחר, אז ימצא את עצמו מתקשקש עם עצמו, כי אני לא בקטע, נקודה.

למעלה