צרות עם בעל הבית.

a4ol

New member
צרות עם בעל הבית.

אני ואישתי משכירים בית כבר שלושה חודשים וחתמנו על חוזה בלתי מוגנת שבו סיכמנו עם בעל הבית שנשלם חצי שנה אחרי החודש השני. שילמנו על החודשיים הראשונים ועל חלק מהשלישי אבל בגלל שנקלענו למצב כלכלי ירוד אנחנו לא מסוגלים לשלם את החצי שנה כרגע ואולי זה יקח שבוע/שבועיים עד שהכסף יגיע. השאלה שלי היא מה לעשות עם בעל הבית. הבחור השתגע ואפילו ניתק לנו את החשמל! ועכשיו הוא מאיים בכל מיני דברים שלא קשורים לשכר דירה. הוא גם מופיע כל יום בדלת ואישתי כבר לא רוצה להתעמת איתו. הוא מתקשר וומפריע ברצף העבודה וזה כבר בלתי אפשרי. אנחנו רוצים לעזוב את הבית והוא נגד זה, למרות הבעיות העכשוויות. הוא גם הפעיל הרבה לחץ והופיע בלי הודעה מוקדמת בשעת בוקר ואיכשהו גרם לאישתי לחתום על צ'קים תחת לחץ נוראי. הזהרנו שאין לנו כסף בבנק והצ'קים יחזרו, והוא עדיין הלך וניסה לפדות אותם. יש לנו הרבה בלאגן כרגע ואנחנו מחפשים מה הזכויות שלנו. חיפשנו באתרים משפטיים וכדומה אבל לא מצאנו מה הזכויות שלנו. בבקשה, כל עזרה תתקבל בברכה רבה.

לצערי, אני לא אשת בשורות

הסכם צריך לכבד. אולי יש אפשרות למצוא דייר חלופי. אני מניחה שעם הצ'קים שחזרו הוא יפתח כנגדכם תיק בהוצל"פ.

למעלה