צרות טובות?

efroch99

New member
צרות טובות?../images/Emo188.gif

אני מתכננת למחר ריצת בוקר - אחרי יומיים מצוננים/חולים, היום אני מרגישה מצוין, ו"מתה" כבר לרוץ. עכשיו מסתבר שמחר צפוי גשם....
אמנם מזג האוויר לא כל כך הפכפך בארץ, אך יש מצב שאצא במזג אויר טוב, ובאמצע יתחיל לרדת גשם, לא? ואז להירטב כשאני מתאוששת מצינון... לא אידאלי. לקחת מעיל רוח? (אבל חם!) מה אתן אומרות? ולמרות כל זה - הלוואי שירד גשם, והמון!!!

את ממש רגישה../images/Emo35.gifאם לא, לא הייתי מתרגשת

אין כמו לרוץ בגשם... לא יהיה ממש קר וגם הגשם לא אמור להיות ממש חזק. תהיי מוכנה למקלחת חמה ברגע שאת מגיעה. לא רואה סיבה לבטל תכניות בגלל גשם ישראלי...

מור שלז

New member
מתה על ריצה בגשם ../images/Emo99.gif

כובע מצחיה להגן על הפנים (אני אישית לא אוהבת את התחושה של המים על הפרצוף ובעיניים - כל השאר סבבה) מקלחת חמה מייד אחרי הריצה ואת מסודרת ממילא, תוך כדי פעילות יהיה לך חם, שהגשם לא יקרר אותך. מה שכן, אם מחר את עדיין מצוננת/חולה - בלי קשר לגשם אולי כדאי לדחות את הריצה בעוד יום? ריצה קשה לגוף, ואם הגוף שלך עדיין עסוק בהתמודדות במחלה, עדיף לתת לגוף לעשות את שלו הכי טוב, ולא להכביד עליו.

../images/Emo218.gifיותר טוב מוישרים למשקפיים...../images/Emo6.gif

אני צריכה לחשוב על כובע לרוץ איתו. הדבר היחידי שמפריע לי בריצה בגשם הוא הטיפות על הזגוגיות... איפה אלטון ג'והן כשצריך אותו?

מור שלז

New member
מה זאת אומרת? כובע ייעודי לריצה

יש כובעי מצחיה לכל החברות, מבד מנדף, אבל בגירסא החורפית זה כזה שלא מכניס את הגשם (הכי נורא לרוץ עם כובע ספוג מים), מצחיה ארוכה יחסית שמגנה על הפנים, ועדין מסביב לכובע בפנים, פס סופג זעה. אין תחליף! לי יש אחד כזה של נייקי, ואחד של אדידס - שניהם עושים את העבודה מצויין. (אני חושבת שאפילו יותר טוב מזה של אלטון ג'ון
)

פ'סדר - אני ממילא חייבת לגרור את עצמי לנייקי

מסכנה שכמוני - צריכה ללכת לחנות הדגל שלהם כדי להביא את הצ'יפים והחולצות למירוץ הלילה
עכשיו אני גם אאלץ להשתמש בהנחה שהם נותנים ולקנות לי כובע... מה שנשים צריכות לעשות בשביל ספורט...
|אייקון של פולניה עומדת בפינה, בחושך, בפסח, לבד, בלי סוודר|
...

מרב.

New member
זה רק מה-11 לאוקטובר, את יודעת נכון?

אנחנו חייבות לקבוע ללכת ביחד! (אוי, ולא חזרתי אלייך, איומה שכמוני. רושמת לי להתקשר מחר

אני אהיה שם ב11.10 כי אחר כך אני שבה לעבודה

יופי שהתקשרת... עכשיו אפשר להתקשר שוב ולקבוע...

efroch99

New member
אז בזכות הפורום...../images/Emo41.gif

היה לי לילה של שינה מועטה ולא טובה, התעוררתי בארבע לפנות בוקר והתקשיתי להרדם שוב, ואז היו לי חלומות שאני נאבקת עם עצמי לצאת לרוץ - מכירות את זה? בסוף כשהטלפון העיר אותי ברבע לשש, החלטתי לותר, שלא ישנתי מספיק, וכיוונתי שוב לרבע לשמונה (שעת הקימה לעבודה). אלא מה... קמתי ברבע לשמונה, ניגשתי למחשב, נזכרתי בשרשור שפתחתי... ותיארתי לעצמי שיבואו היום שאלות איך הייתה הריצה, ירד גשם בסוף?
.... אז שלחתי אימייל לעבודה והודעתי שאני מגיעה באיחור, התלבשתי, אכלתי בננה - ויצאתי לריצה! אז לא, לא ירד גשם, אבל היתה תאורה מדהימה ודרמטית בזכות העננים (תמונה מאוחר יותר), הייתה ריצה של כ - 8.5 ק"מ אבל עם דופק מזנק (כנראה עדיין התאוששות מהצינון, למרות שאני מרגישה ממש מצוין), והיה חם, פשוט לא יאמן איזה הבדל זה לרוץ בשש או לרוץ בשמונה. אז
על הפורום שללא ידיעתכן, הוצאתן אותי לריצת הבוקר היום!!

מכירה את זה

מכירה את המצב הזה שמרוב המתח שלפני הריצה (בעיקר כי אני מפחדת לא להתעורר) אני לא נרדמת מה שמגביר את המתח
וזה מעעעעצבןןןן
אפרוח - לא טוב שאפרוחים יירטבו
ככה בפולניה לימדו אותי
אבל חוץ מזה - סחטן על כוח הרצון. הרבה פעמים עצם המחשבה שמישהו מצפה ממך לתשובה / עדכון על "איך היה.." היא כבר מדרבנת. אתמול התלבטתי איך לרוץ בגלל הגשם... ובסוף הוא בכלל לא הופיע לאכזבתי. מניסיוני - אין בעיה לרוץ כי די מהר הגוף מתחמם ויש בזה חוויה נחמדה. אני זוכרת איך לפני שנה מצאתי את עצמי רצה ומחייכת תוך כדי ריצה בגשם... מי היה מאמין? זו אני? מה נפל עלי? בהתחלה השתדלתי שלא להכנס לשלוליות ואחר כך כבר הייתי כל כך רטובה שלא היה טעם להאבק בהן. עכשיו עוד לא קר אבל כשיהיה יותר קר האופן שבו מתלבשים מאוד חשוב! טיפ חשוב לנעלי ספורט רטובות - פותחים עד כמה שאפשר את הנעל ומוציאים את ה"לשון" החוצה וממלאים אותה בעיתונים מעוכים. אחרי כמה שעות מחליפים את העיתונים (אפשר גם עוד פעם לקראת ערב) ולמחורת - יש נעלים יבשות. את הרעיון של מור לרוץ עם כובע מצחיה לחורף אנסה שכה
ירד. נעמי

efroch99

New member
נכון, גם לי יש מתח לקראת ריצה

יש מתח בלילה שלפני, להכנס מספיק מוקדם למיטה. וכשאני מכוונת את השעון ורואה שיש לי רק 4 שעות לישון... אוי ווי.... ואז גם השינה באמת יחסית טרופה. תודה על הטיפ עם נעלי הריצה הרטובות

מור שלז

New member
../images/Emo22.gifוואללה? אם אהבתן את הטיפ של הכובע

הפריט ההכרחי השני בעיני לריצה בגשם, מעבר לכובע זו החולצה: חולצת ריצה – הכי חשוב – לא כותנה. כותנה סופחת עוד ועוד מים וגם הופכת לכבדה ומציקה. שוב, בד ייעודי לריצה: drifit, coolmax יעשה את העבודה נהדר. ישמור אתכם יחסית יבשים – ומה שיותר חשוב ימנע התקררות. מה לעשות שבריצה חלק הגוף העליון עובד פחות ולכן חשוב במיוחד לשמור על חום הגוף שם. אגב, כל הטיפים האלו, ועוד כמה נמצאים כאן: לרכוב בלי אופניים - הגירסא הרטובה לפני שנה כתבתי מאמר קצר על ריצה בגשם לחברי לקבוצת הרכיבה (מכאן גם השם המוזר) תיהנו

efroch99

New member
מעולה, תודה

אני מכינה את הויזה לביקור בנייקי. כנראה אצטרך לרכוש אי אילו פרטי ריצה לחורף.

כל הכבוד

איזה כיף לך,אצלי בניגוד אלייך היום נורא מבאס,הייתי אמורה לצאת לריצת הבוקר הרגילה שלי בשש אבל אתמול היו לנו אורחים שהלכו לקראת חצות,היה כיף אבל זה שיבש לי את הבוקר כי כמובן ששכחתי לכוון שעון והתעוררתי בשבע וחצי בהיסטריה, הבוקר נסחב לי בקושי ואני כל הזמן חושבת מתי אצליח לרוץ היום

כן סוג של סנדלר אני

אבל לפחות בן זוגי הרוויח -סוף סוף המיטה לא ריקה כשהוא מתעורר

bjill

New member
כל הכבוד!

זה הכי קשה לחזור בו מ"הויתור"...הרבה יותר קשה מלא לוותר בהתחלה בעיני (Am I making any sense?).... אני יצאתי לרכוב שטח ביער סנסנה עם חברה ב-7:30 (אחרי שדחינו מ-7 בגלל הגשם שנפל גם כאן בצפון הנגב) - ובאמת, העננים היו בצבע אפור כהה ומידי פעם קרן שמש ניסתה את כוחה...היה ממש ממש יפה. ובדרך חזרה, אחרי 26 ק"מ שממש זרמו נפלא ללא עצירות בכלל), הכל היה כזה צלול...היה נהדר.

efroch99

New member
נשמע מקסים

הנה כך זה היה נראה הבוקר. התמונה לצערי מטשטשת את האפקט של העננים הכהים ברקע.

למעלה