צרות בצרורות

צרות בצרורות

הייתי רוצה להבין אחת ולתמיד, מה הקטע הזה של צרות שכ"כ מפחדות לבוא בבודדת........ כל פעם כשמגיעה אחת, מיד את מגלה שהיא מלווה בכמה מחבריה......... שבת בבוקר - הגדול שלי מארגן משחק "יצירתי" במיוחד יחד עם בנות השכנה והקטן שלנו, קפיצה ממיטת הקומותיים אל המיטה התחתונה.......... התוצאה: שטף דם לקטן באף ובלחי, נפיחות נוסח "רוקי" אחרי קרב לא מוצלח.......הוא נפל כמו שרק הוא יודע, ולמזלינו הצילום והשהיה במיון ילדים קבעו שאין שבר. ראשון בבוקר- סייעת ה-ABA של אחה"צ מודיעה שבגלל לימודים היא תוכל לעבוד רק 3 ימים בשבוע.......... ראשון אחה"צ- תרפיסטית הגרינשפאן מודיעה על סגירת הקליניקה שלה והפסקת הטיפולים מתחילת החודש הבא........ שני בבוקר - ד"ר עופרה חבקין רופאת המחוז של משרד הבריאות מודיעה לנו באמצעות מכתב שלא אושר לנו התו חניה לנכה, שכן "אין עדות לנכות שאינה מאפשרת הליכה מהחניה" מענין....... על איזו עדות בדיוק מדובר? אוקיי צרות.....שימו לב, הבנתי , נהנתי מעל ומעבר, תודה ושלום. מעכשיו רק דברים טובים או לפחות שגרה משעממת......

lk123

New member
בנושא תו נכה

דחית הבקשה זו כנראה מגמה חדשה במשרד הבריאות. היתה הצעה לא מזמן (בעמוד הבא של הפורום) לפנות לנציב תלונות הציבור במשרד מבקר המדינה לפי הכתובת: http://www.mevaker.gov.il/serve/site/ombuds_complaint.asp לא בטוח שיעזור אבל שוה לנסות

yonitbrk

New member
אמן איטי

מצטרפת לברכות שלך לעצמך. מעכשיו רק דברים טובים ...

rutimay

New member
ברוכה הבאה למועדון.

אני מנפיקה כרטיסי מועדון המזכים את המצטרפים במגוון הנחות בחדרי מיון ועל ספת הפסיכולוג. איך אנחנו מתחילים להעריך את השגרה בימים כאלה, הא? בברכת איחולי החלמה לקטנצ'יק. אם תרצי - נוכל להעלות הפקה משותפת של "היפים והאמיצים" (או של "עלובי החיים"): הקטן שלך עם השטף דם שלו ושחר שלי עם צלקת הקרב שלו (שאגב, מסרבת להיסגר אחרי שבועיים....) אגב, זה מתקשר לסירוב שקיבלתם לתו נכה. (זהירות, הומור שחור ומוריבידי!!!): נאסוף את כל ילדינו בחנייה כלשהי, נספור עד שלוש, ו.....פשוט נשחרר אותם בבת אחת שיפוצו לכל הכיוונים. נראה את משרד הבריאות מעז לסרב להנפיק לנו תוי נכה אחרי תצוגת תכלית כזאת! חזקי ואמצי, והעיקר: היי שקטה כאילו.....

רותי,

קרעת אותי !!!!!!!!!!!!!!!!!! רק מלדמיין סיטואציה כזו........ הקטן שלי ימשיך לצעוק בנחישות "אסור בכביש,זה מסוכן" ובמקביל לשעוט קדימה לעבר כל מכונית חולפת......... אבל הרי "אין עדות לנכות שאינה מאפשרת הליכה מהחניה" האמת נכון, במקרה שלנו הליכה היא לא אופציה, ריצה או דהרה הן אפשרויות שינוע מועדפות........

מחזיקה אצבעות לדברים הטובים../images/Emo140.gif

או לשיגרה המשעממת. בריאות לקטן הפצוע
ולך המון כוחות...את יודעת, מחר שוב תזרח ה-

למעלה