צרות בגן עדןT_T

lily kane

New member
צרות בגן עדןT_T

*דופקת את הראש בקיר* פאק, זה יותר כואב ממה שזכרתי ...הידעת יש הבדל בין קיר בטון לקיר גבס... אוקי הנה הסיפור אלוהים החליט שוב שבא לו לרדת לאורך הוריד הראשי שלי אז פעם אחת אני רוצה לעשות מפגש אצלי בבית איזה יופי+_+ לא אמרו לי לגמרי אבל אמרו לי שרק 5 (עד 7 נגיד) יוכלו לישון אצלי בעיקרון אמרו לי שהם אני רוצה מפגש של 10 איש או יותר (זאת הייתה הערכת האנשים לפי כמות התגובות ולפי הלייב הקודם) אז זה רק לערב אחד... אם אני רוצה שישי שבת אני צריכה שיהיו פחות.... אז מספר האפשריות שעוד לפניניו הם: א. לעשות את הערב פאן גירלס כאן בכל זאת כי זה ערב אחד פשוט נעשה באמצע השבוע ...ואז מומגי תוכל לבוא ולהסיע חלק... ב. לעשות מפגש מצומם או שחלק באמת ילכו בערב..T_T ג. אפשרות המאוד יצרתית שאולי ילקו אותי עלייה אבל היא מוצאת חן בעניי אבל היא מושגעת וזה לעשות מפגש אצלי ובשישי בלילה להסתובב ברחבי צורן על כל אלפי הגנים שיש כאן אני בעד ה4 גנים במרכז מול המרכז המסחרי ופשוט נסתובב שם עד איזה 9 בבוקר ונפחיד אנשיםXD מה גם שהמצלמה שלי מסוגלת לצלם בלילה שוב אפשרות ג היא הזויה לחלוטין הכי הגיונית היא ב אפשרות ד היא שמישהו יצאיה את הבית שלו *נופלת מהמחשבה על כל הדברים להביא* אני מאוד מאוד מתנצלת זה פעם ראשונה ב3 שנים אולי 4 שנים שאני רוצה להביא אנשים אלי ולדעתי יש מקום (אבא שלי פשוט לא ראה מפגשים><) ואני מבטיחה לפצות בזה שכשהורים שלי ילכו לאילת אני יעשה מפגש ענקי לא מוגבל בכמות האנשים ואני יזמין אוכל ממסעדה יפנית (כן קיבלתי ראשות לעשות מפגש כזה אבל יתכן שזה יהיה רק בקיץ הבא) אם אנשים כאן יגידו לי מה בדעתם אני יראה האם יש או אין טעם להכין מפות ודרכי הגעה ורשימת הנייד T_T *דופקת שוב את הראש בקיר* gomen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lily kane

New member
כרגע

הלכתי להודעה וספרתי את מספר האנשים שאמרו שהם באים כנראה שרון,ענת,עומר,שימי,מורפיה ספלבליינדר, ליאת,הילה 8 אנשים מספיק שמישהו גר מספיק קרוב ויכול ללכת לישון בבית שלו ולקפוץ בחזרה בשבת והבעיה די נפתרת

lily kane

New member
וכמובן

שיש את חן למקרה שטעיתם אם אני לא יודעת ליספור

מומייגי

New member
כמו-כמו כן-כן

אם אתם רוצים, ערב פאן-גירל אפשרי גם לעשות בביתינו, במהלך השבוע/שבוע הבא/ כל החיים. ביתינו = הבית שבו אני וקריין סאן גרות בו, ארנונה, ירושלים, ישראל.

lily kane

New member
ערבי פאן גירל

לדעתי אפשר לעשות כל שבוע שבועיים ככה שזה לא הבעייה העיקרית וכבר אמרנו שאם יעשו אצלי את הצילום אז נעשה אצלך את הפאן גירל לא?

Nora Shu

New member
מומיג'י-קון,

את יודעת שאני אוהבת אותך ואת שירה מאוד מאוד ואני רוצה לבקר אותכן, אבל אתן גרות בירושלים, ולי אין מימיון לנסיעה לירושלים. TT_TT ואל תדאגו, נסדר את הכל. :)

lily kane

New member
אם יש לך כסף

ליסוע עד לנתניה תוכלי להפגש איתי שם וליסוע איתי ביחד ^^" ככה לא יהיה לי משעמם ואין לי בעיה של כסף עכשיו שאני עובדת^^

Hotaru

New member
גמלי יש בעייה להגיע לירושלים ._.

רחוק מדי.אין כסף ==;

lily kane

New member
XD

לא נורא גם אני די חדשה... אוקי אז בוא שנייה נעזוב את מפגש הפאן גירלס נפתור קודם את הבעיה הזאת מישהו גר קרוב לצורן או לנתניה או בנתניה...?

lily kane

New member
חן לא

אתה לא מבין כמה אנשים רוצים שתבוא... אתה לא מבין כמה אתה חשוב... פאק *הולכת להטיח את הראש בקיר שוב*T_T כולם חשובים לי ואם אפשר למצוא פיתרון אחר ואפשר יהיה בסדר בנתיים ירדנו מ10 שחשבתי ל8 אז אני ידבר עם אבא יגיד שהמקסימום זה שבע ושאולי נהיה 8 (אולי כי תמיד יש דברים ברגע האחרון AKA הורים במצבי רוח משתנים) אני פשוט לא ירד לו מהווריד עד שזה יעבוד... אבל אל תעזוב בגלל זה או בגלל שאני סנילית והשם שלך היה ראשון ברשימה אז לא שמתי לב שלא כתבתיT_T

Omega Dark

New member
אני גר דיי קרוב לנתניה

באיזה מושב שאף אחד לא מכיר שקוראים לו אמץ...זה דיי קרוב....נראה לי

למעלה