צרות בגן עדן

miura

New member
צרות בגן עדן

דיברנו כבר על הנושא איך לגרום לו להבין שאני גם נמצאת במיטה...והמבין יבין, אשמח לקבל רעיונות ..

Miss Shmelo

New member
מה שאני תמיד עושה../images/Emo26.gif

נרדמת באלכסון
קשה לפספס אותי
גברת שמלו

s h i r k u s h

New member
חח אני לא מאמינה שאני זאת שכותבת

את זה... אבל לדעתי את צריכה להפתיע אותו אולי בבגד חדש שתבואי איתו למיטה, משהו שלא יגרום לו להוריד ממך את העיניים גם אם יש משחק מפתיע של הקבוצה שהוא הכי אוהד. ואולי... אולי אפשר פשוט לשבת ולשוחח על זה- זאת לא בושה!

../images/Emo28.gif תפתיעי

למשל, תהיי במיטה אבל לא עם הפיג'מה הישנה אלא בביריות בלבד... תפתיעי אותו בחדר עם נרות וקטורת ואת במרכז... ולא רק במיטה. תפתיעי אותו במקום בלתי צפוי אחר... פתאום הוא יראה אותך, ובגדול

לטנגו דרושים שניים../images/Emo62.gif

אם את כדברייך ...רוצה לגרום לו להבין שגם את נמצאת במיטה אולי מוטב שלא תיכנסי אלייה כלל...לפני שתלבני את העניינים חזור והייטב.. וסליחה על הישירות לרגע...פשוט ניסיתי לדמיין שתי סיטואציות עיקריות מה זאת אומרת..את פשוט שוכבת כמו בול עץ..ונותנת לו לעשות את העבודה..או לחלופין מפנקת אותו וכשמגיע תורך..ואת מצפה להדדיות זה פשוט לא קורה..נראה לי שהתכוונת לחלופה השניה...אבל אם את מזהה חלק ממך גם בחלופה הראושנה זה כנראה לא טעות.. מעבר לכך..אם הוא פשוט שקוע בלענג את עצמו ולא רואה אותך לא רק ממטר אלא גם מסנטימר אז יקירתי אינך בגן-עדן..יש לך בעיה קשה בזוגיות.. והעובדה שאינך רוצה/יכולה לדבר עימו על זה..ולחלוק את מה שמציק לך אומרת דרשני..ואולי ניסית לדבר עימו והוא פתר אותך בלא כלום ולא מבין מה הבעיה פה.. בקיצור מנסה להראות לך שללא תקשורת פתיחות אומץמצדך ללכת עם תחושותיך עד הסוף לא יבוא לציון גואל...במקרה הזה גופך נפשך ואפילו הזוגיות שלך בסכנה..למה כמה זמן את חושבת שתוכלי להמשיך להיות מתוסכלת ??? ובאשר לגבר באם מסרב לשוחח איתך..באם מתעלם מהבעיה..וממך..בכלל..ככה אני מבין זאת..אל תשארי במקום שבו לא רואים אותך ממילימטר..צר לי שאני כזה פסימי אבל ראיתי ולמדתי כבר אי אילו דברים.. מחזיר.. לא תמיד מחזיר מה שרוצים לשמוע....

lili81

New member
../images/Emo45.gifבהחלט מסיכמה איתך

יקרתי המצב הגום.. ומצב כזה כמה שיותר מהר כדי לפתור.. שלא היתלונן..שעד עכשיו לא אמרת כלום אז חשב שזה בסדר.. ישנם שני אפשריות : 1.הוא לא יודע שמה שהוא עושה לא בסדר..וחשב שזה בסדר מבחינתך 2.הוא פשוט אגואיסט מאין כמותו.. אני הייתי בוחרת בשתיים..עניין כזה שקורה באנטימיות הוא עניין שגורם לתיסכול.. לא טוב.. דברי איתו דחוף.. ואם הוא לא מעוניין לדבר על זה.. את צריכה להפסיק להיות בובה על חוטים..

למעלה