צרור שחיתות

צרור שחיתות

קצב ניקוי המערכת הפוליטית איטי להחריד. שנתיים מדברים על סילוק של בכיר אחד, ובינתיים כל שאר המושחתים ומושחתות קצת פחות.......ממשיכים בפעילות.........צריך להתחיל להעמיד לדין בשלשות.

מה נרוויח מיועץ "מקורב לפדרציה

הספרדית". כיוון שהמזימה היא השתלטות על קרקעות "נכסי נפקדים" (השואה) בארץ ובחו"ל, אין מתאים מעצימת עין על רקע עדתי. למשל - אחד "השותפים למזימה, יכין חכל, גם הוא מקורב לעדה הספרדית. אחר - ממשפחת פרדסנים ותיקה - עמד זמן מה בראש חברת הביוטכנולוגיה השוויצית סה סרונו, אחת הגדולות בעולם. זה מבטיח שפעילותה (היום מנהל את "טבע") הטירורית גנטית לא תופרע. החיסונים מגיעים עם האיפיון הגנטי הנדרש - על מנת לפגוע בבעלים החוקיים (אך לא ידועים) של "נכסי נפקדים". מזימה של מינהל מקרקעי ישראל + הלובי החקלאי שזכה כעת לשם חדש - המועצה הצמחית. ניצולי שואה וצאצאיהם מוזמנים למחות בענין טירור ביולוגי המופנה ספציפית נגדם. ולקינוח שאלה, האם אהוד ברק ואהרון ברק הם יורשים של אותם נכסים? (צאצאים של אותה משפחה? )?

אליאנס - כל ישראל חברים

למי שלא מכיר את הפרשיה שלי אחזור על עיקרי העובדות. אוקטובר 88, בבית יולדות בעיר קמפינס בברזיל, עברתי בדיקת אולטראסאונד + מי שפיר ונלקחה דגימה לבדיקה גנטית. שנה לאחר מכן, אני מתגוררת בישראל, בני בן 8 חודשים, מאבד הכרה יום לאחר חיסון, מיד כאשר נתתי לו אקמול. בדיעבד מתברר לי שבעיר קמפינס שוכן ה"מכון וייצמן" של חקר הגנום של המוח, ואני מהרהרת ומבקשת לדעת האם יש קשר בין הבדיקה ב 88 ואיבוד ההכרה בשנת 89. לא יכולתי לתאר לעצמי כל סיבה לפגוע בבני. בשנת 96, בבית הספר קהילתי, ניתן לבני חיסון אחד בלבד - חיסון סייבין בטיפות, ולמידתו נעצרה לחלוטין (כתיבה קריאה וחשבון, הבנה, ועוד). לאחר החיסון הוא סבל כמה חודשים של כאבי ראש. הקדשתי לנושא זה את מיטב זמני, חקרתי ככל יכולתי והתגלה לי הבלתי יאומן. זקני ציון רודפים אחרי. ועל איזה רקע? מינהל מקרקעי ישראל. כנראה שלפני מלחמת העולם השניה מישהו - ממשפחתי או משפחתו של הגרוש ממני - רכש קרקעות, שהיום נמצא עליו קיבוץ או מושב. הוחלט אצלם - להפוך את בני לאוטיסט או ללקוי למידה - על מנת שלא יוכל להגיע להשכלה גבוהה, ולתבוע את זכויותיו, הנמצאות אצל ה "אפוטרופוס הכללי". רקיחת חיסון טירור - על מנת לחמוס אדמות, הוא קנוניה שבה משתתפת "מדינת ישראל" כנראה בשיתוף מדינות אחרות - שגם בן נמצא רכוש של ניצולי שואה. הקנוניה נקראת איראנגייט . זוהי קנוניית המשך לקנוניה של גנרל אלקטריק (דותן חיל האויר) ולקנוניה של מלחמת יום הכיפורים. זוהי קנוניה בהיקף רחב שמטרתה להפוך את ילדי ישראל לזומבים, על רקע זכותם על הקרקע. זוהי הסיבה שאני מתנגדת למינוי יועץ משפטי לממשלה החשוד עלי - שהוא ושאר בני משפחתו בפרקליטות - הם למעשה נציגים של הענק הצרפתי גרמני אבנטיס ("מכון פסטר"). לחיסון הפוליו בטיפות אני קוראת חיסון מנגלה סייבין. (ד"ר מנגלה לדעתי שינה זהותו לאחר 5 שנים בברזיל והתגלה בארצות הברית כחוקר שיתוק ילדים.

אז אני נגד 3 המועמדים............

של גבריאל בך. גבריאל בך הוא מנוגד ענינים על רקע עבודתה של רעייתו שנים רבות במשכנות שאננים-"קרן ירושלים. קרן ירושלים היא קרן שוחד. לצערי הקמת הקרן בשנת 1964 נעשתה על ידי מקורבים לשופט חשין, לשופט אהרון ברק, ולשופטת בייניש. . על מנת להפסיק את הקנוניה נגד ילדי ישראל, דרוש יועץ משפטי חזק ונאמן ולא מקורב ל "אפוטרופוס הכללי". ולא מקורב לחברה הצרפתית גרמנית אבנטיס . מקווה שמישהו יעביר את דברי לממשלה. אבל ממי תבוא ישועתי? משרנסקי? מאיתם בעל הקרקעות? מכץ בעל הקרקעות?......משרון בעל הקרקעות? ממופז, שאביו עמד בראש הג"וינט בפרס?

מהרב אלון, של קבוץ שלוחות?

בן של שופט בית המשפט העליון לשעבר? משרנסקי - שהיה שר הפנים כשנרצח העד שלי? ממופז שהעלים עין יחד עם בן נון מפצצת המיקרוגל על המדינה בדיוק לפני 5 שנים (הילדים הנכים כתוצאה מזה חוגגים בין 4 ל 5 שנים), הפצצה שיזם נתניהו?

למעלה