צרור דיווחים מביקור של שבוע בניו יורק

  • פותח הנושא Gרר
  • פורסם בתאריך
"בולי" הפכה למסעדת ה"חובה" שלנו

בכל הביקורים האחרונים שלנו בנ"י למעשה החליפה את ברנרדין
(כוכב אחד החליף 3 כוכבים)
לגבי מומפוקו יש יותר ממסעדה אחת כשלכל אחת קונספט שונה
מאד ממליץ על "מומפוקו קו" אתגר להזמין שם מקום אבל המאמץ כדאי
 

passioneta

New member
אני אדווח משם בעוד שבוע


 

Gרר

New member
בכיף!

הכל כבר במנוע. הספקתי לקטלג את כל החוסרים של השבוע שבו נעדרתי
 

gastro101

New member
ברשת למטייל מוכרים סים לארהב ב200 שח של 4 ג'יגה , שיחות לארץ

ובארהב. קנינו עכשו וניתן להפעיל בסוף ספטמבר. טוב למי שצריך נפח גלישה גדול לניווט מחוץ לעיר
 

gastro101

New member
תודה על הדיווח מעורר הגעגוע, שמחה שנהניתם בבוליי

בעבר ניתן היה לאכול במבואה של פר סה רק בסופי שבוע בשעות צהרים, ניצלתי זאת פעם אחת ודוקא היה מוצלח , אחותי שהיתה איתי לא שוכחת את הפסיון שאכלה שם (SQUID, כמדומני בתפריט ). ארוחה מלאה ב275 $ -גם אכלתי- לא הייתי חוזרת עליה. מה גם שהמנה הכי זכורה לי היא מנת פסטה ממולאת שקבלתי כפיצוי על מנת לובסטר לא מוצלחת לטעמי
במחיר מנה עיקרית מקבלים פתחי - לא השתנה עם שהנים, לחם, ופוסטקינוח ...
 

gastro101

New member
תודה , זה היה לפני 3 שנים , זוכרת שהתקשרנו לגיסי שיבדוק

במחשב במה מדובר (לא היה לנו סמטרפון) והתשובה- פסיון. מה זה באנגלית ?
 
בהחלט יכול להיות, אבל פסיון זה לא. בכלל, הגיע הזמן

שיהיו גם בארץ יונים ופסיונים למכירה...לפני שנים רבות היו מסעדות במגזר הערבי שהגישו יונים צלויות ויונים ממולאות ומשום מה זה נעלם...
 

erezavn

New member
נראה לי שהכוונה אולי ל- quail שזה שליו.

שליו ופסיון הם קרובי משפחה (משפחת הפסיוניים).
 
למעלה