צרור ברכות

LIAD 1

New member
צרור ברכות

צרור ברכות למרינה הרצליה על פתיחת גבולות המדינה 24/7

schachaf

New member
איפה זה מפורסם?

זה רשמי? לא ניתקל בהודעה "הבקרית תגיע רק אחרי 11 בבוקר, אתה יכול להפליג לחיפה או לדומם מנוע 10 מייל מהחוף ולחכות לפתיחת התחנה"?

תפרגנו למרינה שהרימה את הכפפה לטובת השייטים

בימי השבוע יש בקר גבולות קבוע בין השעות 0700-1900 (לאה שייכת עכשיו למשרד הפנים). הגעה מעבר לשעות אלו ובימי שבת וחג אפשרית אך כרוכה בתשלום מיוחד בסך 150 ש"ח ועוד 600 ש"ח להבאת הבקר מנתב"ג. לעוגנים שאינם ממרינה הרצליה המחירים הם 225 ו 900 בהתאמה. בעיה שטרם נפתרה היא שאחרי השעה 2200 אין אפשרות להביא את בודקי הבטחון של משרד התחבורה ובשלב זה כנראה שהצוות יאלץ להמתין בסירה (ברציף) עד הבוקר.

newsail

New member
זה לא מה שפורסם בכניסה לרציפים.

הפרסום היה שתתאפשר כניסה לארץ דרך המרינה.

zina71955

New member
במצב הנוכחי אנחנו פועלים בערוצים נפרדים

אבל, יש חילופי מידע ועשיה בין הגורמים. להצטרפות יש מסלולים דו סיטריים ולא חד סיטריים. שיהיה לך סוף שבוע נעים.

newsail

New member
על דברים צודקים אני מפגין לא על ריב פוליטקאים

כאשר לתחושתי אני מנוצל ע"י פוליטקאים, בד"כ קטנים, אני מוותר מראש על תמיכתי בהם ושומר על זכותי להפגין על דברים שאני מאמין בהם, ובמקום בו אני ראוה שאין פוליטקאים או פוליטרוקים.

zina71955

New member
על איזה דברים צודקים בהקשר למדובר

קרי זכויות שייטים כאלה ואחרות, תצא להפגנה? או באופן כללי, מה אתה כפרט מוכן לעשות כדי להגן על זכויות שייטים. ו - אם אפשר לקבל דוגמא/ות של המחשת תחושתך על הניצול לרעה כנראה) שלך על ידי "פוליטיקאים" , אם בכלל יש כאלה בתוכנו. אני יוצא מתוך הנחה ששנינו מתיחסים לערך "פוליטיקאי" כאל ערך שלילי

למעלה