צרופי מקרים..

צרופי מקרים..

אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לזה... אבל ננסה בחודש האחרון קורים לי יותר מידי דברים מוזרים לפחות פעם ביומיים קורה שאני חושבת על בנאדם והוא (סתם ככה בלי סיבה) מתקשר או שולח הודעהאו מגיע(באותו יום או למחרת) חברים שלי שלא ראיתי לפחות 4 חודשים אחרי שסיפרתי לחברה עד כמה אני מתגעגעת אליהם, יום למחרת הם באו לבקר המון פעמים אמרתי משהו וזה באמת קרה כמו למשל, ישבתי עם עוד שני חברות, קראנו הורוסקופ והיה כתוב בו שתסוף השבוע הפלאפון שלכם לא יפסיק לצלצל, אז שלושתינו הסתכלנו על הפלאפון שלי, אני אמרתי לו "נו תצלצל..." והוא התחיל לצלצל... או למשל בעבודה,אמרתי למישהי מהעבודה שיש לי הרגשה שהמנכ"לים יבואו אלינו... והם באו רבע שעה אחרי חשבתי על המנהל הקודם שלי, ושעד כמה אני לא בסדר שלא שאלתי על הבן שלו, דקה (!!!!!) אחרי זה הוא נכנס. ועוד המון דברים כאלה אבל הדבר שהכי הפחיד אותי, זה שלפני שבוע בערך חלמתי עלי ועל ידיד מאוד טוב שלי, ששנינו נוסעים שאני נוהגת באוטו של אבא שלי וידיד טוב שלי יושב לידי ובפניה אנחנו נעצרים ויוצאים מהאוטו. הוא חלם(באותו הלילה) שהוא ואני נוסעים באוטו(שוב אני נוהגת, ושוב באוטו של אבא שלי) ושבפניה (אחרת, אבל קרובה לפניה שאני חלמתי עליה) רכב כלשהו חותך את הרכב שלי ואנחנו מתהפכים,ויוצאים מהאוטו, לי לא קרה כלום ולו נשברו השיניים עצם העובדה ששנינו חלמנו חלום דומה מאוד, ובאותו הלילה, זה פשוט מפחיד אותי אולי אני סתם מגזימה וכל אלה סתם צרופי מקרים?

למעלה