צרודה ומצוננת

meirav7

New member
צרודה ומצוננת

היי! שאלה, יש לי הקלטה מחר. בדיוק חזרתי מטיול ואני טייייפונת צרודה (לא ברמה שאנשים מרגישים) אבל מה שכן, אני מצוננת יש איזשהי תרופה ביתית להחזרת הקול ל"מוטב" ? תודה!!

chen010189

New member
אממ..

תשמעי אני באתי לקורס של יפה אחרי שהבראתי מדלקת גרון והייתי צרודה ממש..וכשבאתי לקורס חשבתי שזה עבר לי אבל בכל זאת היא אמרה לי שאני ממש צרודה. גם אם אנשים לא שמים לב, תאמיני לי שהבמאים כבר מומחים כדי לשים לב אפילו "טיפונת" אז לפי דעתי תתקשרי אליהם, אולי הם ידחו לך את ההקלטה או כל דבר אחר אבל אני הייתי מתקשרת
ואת יכולה לשתות תה עם דבש, או שאם את שונאת אז לפני שאת נכנסת לאולפן תשתי קצת מים פושרים\חמים(לא קרים!!)

miaBaby

New member
אוי מבאס כשזה קורה...

קרה לי מיליון פעם... עצה: קני קלגרון פורטה וקחי אותם לפי ההוראות בלילה שלפני ואת האחרון קחי שלוש שעות לפני ההקלטה ( לא שניה לפני כי זה מעלה ליחה). לפני ובזמן ההקלטה שתי תה חם. ותשתדלי לא לדבר הרבה... תני לקול שלך להחלים.

Bar391

New member
מגניב איפה יש לך הקלטה?

וגם לי קורה שאני צרידה פווול פעמים! קחי כדורים שיעבירו לך את זה, ובנתיים גם אני חושבת שכדאי שתתקשרי אליהם ותגידי שאת צרודה...ואם תבריאי פתאום אז תגידי שהבראת...

porky169

New member
אני למדתי מפרפר נחמד../images/Emo134.gif

שצריך לערבב שתי ביצים, חלב ודבש ולשתות את זה:-{ כן זה דוחה אבל זו הדרך היחידה

meirav7

New member
עשיתי רק בלי ביצה

מגעיל באותו מידה מקווה שגם יעיל באותה מידה... תודה לכולם על העצות... אבל אני כנראה כן אלך היום...

למעלה