צרה צרורה

נסמומה

New member
צרה צרורה

אמלה איזה פחד בלי אזהרה כמו רעם ביום בהיר נבעטתי ממעגל הזכאיות וכל זה בגלל שאני חוצפנית שכמותי עובדת. אני אם לילד בן 14 חד הורית שלא מבחירה מחוסרת דיור לא זכאית לקבלת דירת עמידר בגלל שאני לא עונה על גודל משפחה .עד לפני הקיצוץ קבלתי השלמת הכנסה למזונות ולמשכורת שלי בסך 800 שח שבזכותה הייתי זכאית לסיוע בשכר דירה .היום לאחר מהלומת המוות שהנחיתו עלינו היושבים בכנסת אינני זכאית יותר להשלמת הכנסה בגלל שאני ברוב חוצפתי עובדת לא לסיוע בשכר הדירה ולא להנחה בארנונה ואפילו חייבת באגרת טלויזיה .ועוד ממתק בגלל שאני עובדת לא אהיה זכאית לשום הטבה שתושג במאבק שמנהלת ויקי כנפו . בקיצור בכדי שאקבל איזושהיא הטבה אני חייבת להתפטר מהעבודה שלי שבה אני עובדת כמה שנים להתחיל לחתום בלשכה ורק אז אהיה זכאית למשהוא .......מישהו יכול להסביר לי מה הולך פה? האם זו חלם? מה אני צריכה לעשות? בעוד חודשיים יגיע מועד תשלום שכר הדירה ואאלץ לצאת לרחוב ולהקים אוהל אני ובני אלא אם אהיה כמו כולם ואתפטר מהעבודה ואתחיל לחתום בלשכה ....הצילווווווווווווווווווווו

אני כל כך מבינה את חוסר האונים

שלך, וזה באמת נורא מבלבל. שיטרית באמת יעזור לך, אני מניחה שנאווה אמרה זאת בצחוק. האמת עצוב לי לקרוא דברים כאלה. וחוץ מלחזק אותך, ותהי יצירתית בליצור כסף. (זה מה שאני עושה) אין לי מה להגיד. חיזקי ואימצי ושהכל יסתדר לך לטובה. באמת קשה לי לכתוב.

אני לא מבינה...../images/Emo2.gif

כמה את מרוויחה שאת כבר לא זכאית?? הם לא אמרו שמי שלא עובדת תפסיק לקבל קיצבה?? אני ממש מבוהלת עכשיו!! מה קורה אם עובדים אבל מרוויחים ממש מעט??

נסמומה

New member
גם אני מבוהלת

כלל ההכנסה שלי היא 3000 שח . 1500 מזונות .1500 משכורת .3000 שח עוברים את התקרה החדשה ששר האוצר חושב שצריכה להספיק לנו . ולכן אני כבר לא זכאית לכלום . גם לא לעזרה במציאת עוד עבודה במוקד שפתחו למשפחות החד הוריות.בקיצור בגלל שאני עובדת ומקבלת 3000 שהם סך כל הכנסותי אני כבר לא נחשבת לחד הורים ולא מגיעה לי שום עזרה שר האוצר בן מזל מאזניים טיפוסי שאוהב להתרברב ולנפח בלונים ממולאים באויר וריקים מתוכן יצא בהכרזות על המוקד לעזרה למתשפחות חד הוריות אבל "שכח"לציין שאחרי הגזירות רוב המשפחות יוצאים מהמעגל של מקבלי ההשלמה ולכן לא זכאיות לכלום ומי שעובדת נענשת פעמיים

m i c h a l i

New member
לא הבנתי...

מה זאת אומרת את כבר לא נחשבת לחד הורית? מה השתנה בסטטוס שלך בדיוק? אם את יכולה שוב להסביר מהי בדיוק התיקרה החדשה? האם לא מגיעים לך מזונות בגלל זה? יצאתי מבולבלת מכל הסיפור הזה....

../images/Emo4.gif אמרתי מאוד ברצינות

ביבי - אין מי שיקשיב, הוא יודע הכל!! אבל שיטרית בא מהעם, והוא אדם הרבה יותר חם. נכון, הוא פועל תחת הנחיותיו של ביבי, אבל לדעתי, אם יהיו אליו מספיק פניות, ואם הן תנוסחנה בצורה שמדגישה את האבסורד, יש סיכוי סביר שמישהו יעשה משהו. אבל זו רק דעתי, מה אני כבר יודעת?!?!!

נסמומה

New member
חחחחחחחחח

צחוק של עצב..... את חושבת שאני או דומיי מענינים את שטרית? אומנם שיטרית בא מהעם אבל זה היה מזמן היום לאחר שהגיע למרומים וטעם את טעם הדבש אנחנו מהווים בשבילו כאב ראש ולא יותר .. ובקשר לביבי .... הוא לא שווה אפילו את ההקלדה.....

ועוד משהו...

לחתום בלשכה כבר לא יעזור לך. עכשיו אם אין סיבה רפואית שמונעת ממך לקבל עבודה שמציעים לך בלישכה- את לא מקבלת כלום מהקיצבה.

אני כתבתי מכתב לשיטרית

מיכתב שמתאר כמה וכמה אבסורדים בתוכנית הזו,ואני הייתי עובדת לישכת הבריאות עד לפני שבוע, שם לא שמעו לא על תמריצים ולא על העלאת משרות והטבות בגינם. אפילו בחרו להרע את תנאי ולהוריד % משרה ומכל 8 הפנסיונריות הייתי החד הורית היחידה. כאילו לא די בכך שמשלמים משכורות בושה, שמאלצות אותך לקבל השלמה גם מורידים לך מהמשרה. ובכל זאת פניתי בשביל להשקיט את נשמתי שאני עושה משהו, והוא אכן חזר אלי בזו הלשון: עדיף סנדל אחד מללכת יחף, עניתי לו אך אחיה מ1600 שח' ענה לי: לכי תבקשי השלמת הכנסה, אני: כן אבל קיצצו גם את זה. השר: כן, אבל עכשיו יגיע לך משהו, זה עדיף כך אני חושב. לא שמעתי ממנו שום עצה למרכז להשמת עבודה, או משהו יעיל אחר. ודרך אגב גם למרכז הזה התקשרתי ומרוב עומס הם לוקחים פרטים וחוזרים אני עדיין ממתינה לשמוע מה יש להם להציע. עברו כבר יומיים מאז. לא שאני חושבת שהיתארגנות לא עוזרת. רק שהפעם לדעתי כל אחת צריכה לעשות את המלחמה שלה בכל דרך, אני וויתרתי על המשרה שהציעו לי ויצאתי לחפש משהו אחר, אולי זה לא יהיה קל אולי יקח זמן, אבל אני נחושה להוציא כל טיפת אנרגיה על זה מאשר על משרדי ממשלה אטומים מימלא. או קיי אז אני יוצאת לעוד יום של חיפושים (וזה הולך לא רע) באמת שיהיה לנו כולנו יום רגוע מלא רעיונות יצירתיים איך לשרוד את התקופה. אה ואני מודה לאל ולהורי שהשאירו אותי עם קורת גג.

למעלה