צרבת

אורנה א

New member
צרבת

מבקשת עצה דחופה מה לעשות נגד הצרבת שממנה אני סובלת הרבה עד עכשיו לקחתי תרופה (לוסק) במשך כמה שנים וקראתי כתבה שהתרופה מזיקה מאוד.

dharmatal

New member
כעזרה ראשונה:

לפני שנים סבלתי מאולקוס והפיתרון ה טיעי שמצאתי היה מיץ מתפוח אדמה! הבסיסיות של תפוח האדמה סותרת את החומצה וזהו! ישנן אפשרויות נוספות: לאכול כרוב או שקדים (אפשר להשרותם במים והם יהיו גם קלים יותר לעיכול). והכי חשוב לברר את הסיבה לצרבת! וישנן רבות (במילה אחת- אורח החיים: מתח, עישון, תזונה לקויה וכו...) בהצלחה take care

נורית מ.

New member
לשתות כוס מים בשלוקים קטנים

ולאורך זמן. קראתי פעם שזה מעיר את המנגנון בושט שדוחף את המזון למטה (המנגנון שבזכותו אפשר לבלוע אוכל גם כשעומדים על הראש).

אסתי123

New member
צרבות.

כדאי לבדוק האם הצרבת נובעת מחומציות יתר או מחוסר חומציות. בזמן צרבת קחי כף חומץ תפוחים. אם הכאב מתגבר זאת חומציות יתר. אם הכאב מפסיק , יש חוסר חומציות. לחוסר חומציות לקחת אבץ פיקונילט. אבץ מעודד את החומציות בקיבה. לקחת כדור אחד ביום על קיבה ריקה. לעודף חומציות כדאי לקחת אספסת- נבטים דקיקים. אלפפה. לאכול אוכל עם סיבים כמו- קווקר- שיבול שועל, קמח מלא, אורז מלא, זרעי פשתן. לצרבת יש גורם ריגשי המדבר על כעסים -חימה, לעיתים מודעים ןלעיתים קרובות לא מודעים. בטיפול קינסיולוגי מטפלים בגורם.

צרבת,

אורנה ערב טוב, בראיה הסינית צרבת הינה תוצאה של חום בקיבה שיכול להגרם מתזונה לא נכונה או אולקוס או עיכול לא תקין.. שווה לגשת לטיפול , בדיקור וצימחי מרפא יש תוצאות טובות בטיפולי צרבת. בנתיים המנעי מתזונה חמה : אוכל חריף ומטובל, בשר אדום, אוכל שמן ומטוגן, אלכהל והרבי באכילת ירקות ופירות ( לא חומציים) קטניות ודגנים מלאים. איכלי לאט ולעסי היטב - אל תשתי בזמן הארוחה , אלא חצי שעה לפני וחצי שעה אחרי.. ואל תעמיסי על הקיבה ( איכלי ארוחות רבות אך קטנות). ישנם תכשירים שונים נגד צרבת , אולם אני הייתי ממליצה לך לגשת למטפל שיתאים לך צמחי מרפא . הרבה בריאות יעל

אורנה א

New member
תודה מכל ה-../images/Emo23.gif

קיבלתי מכם כמה עצות שנראות לי מאוד ואני מתכוונת ליישם

למעלה