צ'ק שחזר

lorats

New member
צ'ק שחזר

הבוס שלי הפקיד לי צ'ק של 60 שקל רק מה, שהצ'ק הוא למוטב בלבד למשרד שלו-שרותי משרד מה שהוא עשה הוא פשוט רשם שרותי משרד והשם שלי הצ'ק חזר וחיבו אותי בעמלה עכשיו אני בכלל לא ידעתי שהוא הפקיד לי את הצ'ק הזה, הסתכלתי מצב חשבון וראיתי שהוריד לי כסף על צ'ק שחזר, ניגשתי לסניף וביררתי מה זה... עכשיו יש לי שאלה, אם הוא הפקיד את הצ'ק למה אני צריכה לשלם עמלה????? בבנק אמרו לי שככה זה ושאני צריכה לדרוש את ההחזר על העמלה ממנו --אבל עד שאני אראה ממנו כסף הנשמה תצא לי אבל זה סיפור אחר, אז מה שהבנתי מהבנק שאם אני פשוט רוצה לגרום נזק לאנשים, אני פשוט אפקיד להם צקים ללא כיסוי וככה הם כל הזמן ישלמו עמלה, ככה זה הולך????????????

falash

New member
אי אפשר להפקיד לאדם צ'ק ללא חתימתו

על גב הצ'ק... אם לא חתמת על הצ'ק אזי אסור היה לבנק להפקיד אותו לחשבונך. ולמרות זאת, אם מדובר בחשבון עיסקי אזי אני לא מכיר את החוקים בתחום זה.

התרמית הכי גדולה "עמלות"

ורק אצלנו בישארל. כן, שיק חוזר מחוייב בעמלה, ידוע לך שלכל פעולה יש עמלה אחרת. במקרה שלך העמלה היא בגין היסב מוטעה, חיוב שאמור להיות בסך 9.8 בערך. ועבור פעולת הרישום סך של 2.7 נדמה לי או שהיום זה לפי ערך השיק. וכמובן ההחזר. 14.8. שניי הצדדים המפקיד והמוטב מחוייבים בעמלת החזר. אבסורד, לא מקובל, ואין מי שיודיע בנדון. לגביי ה"נקמה" שלך, אל תשלי את עצמך, את מחוייבת בהתאם. הריי את מפקידה שקים שלך לחשבונות אחרים, והם יחזרו, מה עשית בכך? אחריי 10 כאלה את מוגבלת חמורה לשנתיים. ומשלמת עמלות נוספות, מעבר לאכ"מ או היסב מוטעה. הבנקים לא פריירים חומד.

למעלה