צפת...

תהנה בשבת,

תהנה מהאווירה, תהנה מהנוף.. שבת שלום

Bananit84

New member
תהנה לך שם...

מקווה בשבילך שהטשולנט הצפתי יהיה טעים כמו ..... כמו..... הטשולנט שלי? לעעעע אינמצב. שלי יותר טעים. בטוח!!! לומשנה, העיקר שיהיה טעים.
שבת שלום ילדון!

בננית..

את רק מבטיחה כל הזמן... מתי אנחנו באים אליך לסעודת שבת??? נ.ב. פנתר תהנה. לא הדכנת אותי אצל מי אתה בסוף.

Bananit84

New member
ראית פ'ם ../images/Emo94.gif שמקיימת הבטחות?

אני לא...
חוצמיזה.... התגלגלה שמועה לאזני שהזמנת אותי אתמול לטשולנט ועוד כמה חברה... אז כשאקום ממיטת חוליי ואבריא בעז"ה לגמרי, אני בטוח! אבל בטוח! בטוח! בטוח! בטוח! אגווע ברעב, כיון שמיום ראשון הנני ניזונה על תה עם לימון, אנטיביוטיקה ואופטלגין בלבד!!!! אאאאזזזזזז...... אשמח להענות להזמנתך! יש'ך כמה ימים להכין ת'כסף
גוט שאבעס!

זה סוג של איום??? ../images/Emo8.gif

לא מפחד, ולא מפחד... כמה מנות טשולנט זה לא מה שירושש אותי. את מוזמנת בכיף! נ.ב. אני מאלה שגם מקיימים לא רק מבטיחים...

Bananit84

New member
אבל........

אנל'א רוצה בכלל טשולנט!!! מזה יש לי בבית ובשפע!! וגם הרבה יותר טעים
רוצה משו אחר..... מ'תמציע?? נ.ב. אני מאלה שאם הם לא מבטיחים הם מקיימים....

אני לא מבטיח ולא מקיים...

לא ראינו שיש לך בבית טשולנט בשפע. אפילו 2 מנות בשביל ובשביל פנתר לא פירגנת...
אבל את יודעת מה, בא לך דווקא על חלבי???

Bananit84

New member
אתה בטוח שהיית רוצה לאכול אצלי השבת??

הלווווווו...... בנאדם! שכחת שאני חולה???? זו היית מנת טשולנט ספוגה בחיידקים! אני חולה ואתם עוד רוצים חגיגה על גרוני הכואב
כן. בא לי חלבי. יש'ך רעיונות? קדימה, אני מתחילה להחלים.

מס'תומרת, נבוא לאכול אצלך ואני יכין ת'טשולנט

וכן יש לי הרבה רעיונות לחלבי כי אני ממש אוהב חלבי. יש מלא מסעדות טובות באזור המרכז. אם באמת יהיו פה כמה מרכזניקים רציניים שיתפסו יוזמה כמו הירושלמים ויארגנו מפגש כלשהו, אני מוכן להמליץ בכיף... נ.ב. אלא אם כן את רוצה בלי שאר חברי הפורום אלא רק שתינו...

Bananit84

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אם אתה תכין ת'טשולנט, אז למה דפקא אצלי? יותר פשוט לבוא אליך (ולהשאיר לך ת'ערמת כלים
) בכולופן... אני כבר בשלבי ההחלמה הסופית, אז אתה יכול לקחת יוזמה ולארגן מפגש חלבי. נ.ב. זו הזמנה עקיפה לדייט?
ואגב, אומרים שנינו.

אחח מקווה הארי...

אני נמצא במקום מקסים שכרנו חדר אצל משפחת בטיט...מומלץ!! ועוד מעט נצא לבירב...

ליגה76

New member
איזה כיף!!!!

אין על צפת בשבת. מדהים, אווירה חבלזית אולי נארגן שבת פורום בצפת?

יש לי אחל'ה מקום בעתיקה

מקום נחמד וזול. כ50 שקל למיטה. עד 15 מקומות בערך. יאל'ה מי מרים ת'כפפה ומארגן. אני מוכן לעזזור, אבל לא לקחת יוזמה לארגן.

דודי 34

New member
כבר ניסו פעם אחת לקחת יוזמה ולארגן

ומיתברר שאנשים פה רק מדברים גולוגולו.

למעלה