צפרדי אינעל המיטה הקשה שלך את בחורה מדהימה פפפפפפפפפפ
ח ח ו מ ו ס New member 18/6/04 #1 צפרדי ../images/Emo23.gif אינעל המיטה הקשה שלך את בחורה מדהימה פפפפפפפפפפ
צ צפרדעונת New member 18/6/04 #2 רועי ../images/Emo23.gif לשם שינוי אין לי הרבה מה להוסיף... אתה הרבה אבל הרבה יותר מדהים מכל מה שהצלחתי לדמיין... ותאמין לי שהצלחתי .....
רועי ../images/Emo23.gif לשם שינוי אין לי הרבה מה להוסיף... אתה הרבה אבל הרבה יותר מדהים מכל מה שהצלחתי לדמיין... ותאמין לי שהצלחתי .....
D DISGUISE New member 18/6/04 #5 ../images/Emo12.gif חומוס?? צפרדי??? יש משהו שאני צריך לדעת (לראות , למשש) ?? מה זה ההודעות המוצפנות האלה...?? אני מבקש משניכם לסור למשרדי מיד!! אה וחומוס.. אתה חתיך...
../images/Emo12.gif חומוס?? צפרדי??? יש משהו שאני צריך לדעת (לראות , למשש) ?? מה זה ההודעות המוצפנות האלה...?? אני מבקש משניכם לסור למשרדי מיד!! אה וחומוס.. אתה חתיך...
C cutie21 New member 19/6/04 #6 אינעל אינעל באמת אווו אווו אינעל העולם באמת מיטה קשה, אבל אני לא יודעת מה אני דווקא הסתדרתי... וצפרדי את יודעת שאני חמה לך על התחת כבר הרבה זמן + = חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אינעל אינעל באמת אווו אווו אינעל העולם באמת מיטה קשה, אבל אני לא יודעת מה אני דווקא הסתדרתי... וצפרדי את יודעת שאני חמה לך על התחת כבר הרבה זמן + = חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם