צפרא טבא

אייבורי

New member
צפרא טבא

מנשנש עוגיות של פומי <יווווווווו מתחילות להגמר> שותה שוקו בקוס בכש ב.... מלקק לי גלידת וניל רום וצימוקים. ונזכר בערגה בימים העליזים בהם וניל היה רק טעם נוסף.

שקט../images/Emo70.gif שקט ../images/Emo70.gif

הלו מה זה פה? ככה מעירים אנשים על הבוקר עם "נגמרות העוגיות"? מה קרה? אתה לא רואה שיש עוד בצנצנת? אין אף עבד או שפחה שיביאו לך? עכשיו תביא קצת גלידה. וניל זה מעולה, אבל עדיף אם יש פצפוצים. ואם תתחיל לצעוק פה ככה שוב, אני שולחת את זוד עליך. תיזהר הא?

אייבורי

New member
לילית

אותך לדונאלד שאת מפקירה רעבים בשטח. חוצמזה מה הפינוק אם אני מביא את העוגיות שמת לב כמה שקט פה לאחרונה, שום שיפחה טובה לא באה וזאת עם הפיצפוצים ברחה לה. זוד, חחחח, את יכולה לקרוא לו כמה שתרצי הוא בכלל לא בבית. הוא ע ס ו ק. <אייב מתבכיין כמו תינוק>

את מוכרת כרטיסים?

אני רוצה כרטיס שורה ראשונה באמצע, בבקשה.

"ברחה לה", הא.

הנה אני חוזרת לפורום ומגלה שאנשים מדברים על ללקק אותי (טוב, בערך) כשאני לא פה. ככה עושים?

עזבי, עזבי..

תשארי עם הבנות. אייב, מה יהיה עם ההעלבות שלך? ספרתי שני אזכורים להעלבות רק היום.. ואני בודקת שני מקומות.. מה יהיה? שנקרא לזוד?

מציץ

New member
כל פעם שמציץ

מקשקשים פה על אוכל. נהיה רעב מכם. יללה רץ ללקק משהו (מישהי?.)

gidionline80

New member
תזהרי

אייב לא רק מלקק הוא גם מאד דנטאלי:) ועוד פטמה אווצ' פיצפוצ

אוי, נורא הבהלת אותי. אמא'לה. ../images/Emo3.gif

אותי לימדו שקרטיב לא אוכלים בביסים, רק מוצצים. אבל - כל אחד ומה שמתאים לו.

Z o d i a c

New member
איך אתה יכול לחשוב על אוכל תגיד לי?

כשהראל "תעשה לי ילד" סקעת מתחרה היום בגמר הגדול בניצנים?? איך אתה יכול להמשיך את יומך באדישות כשעדי "הייתי עושה אותה כאן ועכשיו" כהן מתכוננת להופעה?? אייבורי!! אני מאוכזב.

מה זה אומר?

זה שאתה מאוכזב, אם אני אקרא לך "לעשות" את אייב, אתה תתנגד? מבטיחה לעזור לך באילוף.. <סוויטי זוחלת לכיוון השוט>

אייבורי

New member
ככה, בוגדת

אוכלת פופקורן ל ב ד ך בעוד אני מאויים. <דוחף את ונילה למרכז הבימה>

למעלה