צפרא טבא לכולם

Mrs.Dvash

New member
צפרא טבא לכולם

מה אני אגיד לכם אני מרגישה שאני צריכה חופש [טוב נו מי לא מרגיש ככה...], אבל עם כל זה שאני ממש מרגישה פרץ אדיר של רצון לחופש אני לא יכולה לבקש אותו. לא עכשיו, זה לא זמן מתאים בעבודה. בכלל, המון זמן לא הייתי בגולן, המון זה קטן על הזמן שלא הייתי שם - שנים על גבי שנים לא בקרתי את הגולן שלנו. מאוד בא לי. נורא בא לי לארוז תיק לקום ולסוע לגולן. אבל במקום אני יושבת במשרד מול המחשב ושותה מים. ולא... שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני מתלוננת, זה טוב לעבוד, זה חשוב [וזה נותן כסף טוב :)], אבל היום בבוקר נורא לא התחשק לי לקום ולסוע לעבודה. התחשק לי לקום ובמקום לעבודה להמשיך לסוע רחוק... לאילת, לגולן לאן שלא יהייה העיקר רחוק, ירוק וחופשי. כנראה שאני אצטרך להתאזר בסבלנות יתר עד לסופ``ש הבא, עד שאני אגיע לאילת. נו טוב עוד עשרה ימים... אומרים שהזמן טס... אבל דווקא הבוקר [למרות ההחלטה שלי להתאזר בסבלנות ולמשוך עוד יום בעבודה] עוד לפני שהגעתי למשרד התחלתי לחשוב על תרוצים לצאת מוקדם. להגיד שאני לא מרגישה טוב, שמשהו קרה בבית, שאיזו חברה במצוקה כל מיני... אבל אני לא יכולה. אי-אפשר. צריך לעבוד. טוב נו מספיק לזיין ת`שכל על הבוקר. מקווה שלכולם יהייה בוקר סביל. שמש ואוויר טוב בחוץ. תהיו טובים ו... זהו. אוהבת דובשה.

למעלה