צפצופי ביבי סנס

צפצופי ביבי סנס

בלילות האחרונים האנג´ל קר מצפצץ כמה שניות ומפסיק. ארז ישן במרכז המיטה. האירוע חוזר על עצמו 3-4 פעמים בלילה. עד עכשיו לא היו לנו בעיות כאלו עם המכשיר. עד שאני מגיעה אליו המכשיר כבר לא מצפצף וארז נושם טוב (אני לא יודעת האם הוא נושם או לא בזמן הצפצוף). ארז בן 8 חודשים (אך 6.5 חודשים מתוקן). האם נראה שיש בעיה? ואם כן, איך הרופא יכול לבדוק אותה? בעלי חושב שאנחנו היסטריים מדי ולא נעים לו ללכת לרופא. הוא גם חושב שהאף של ארז סתום (אין נזלת אך שומעים קושי).

עם עומר השתמשנו במוניטור ביתי

עם אופיר (בני השני שאינו פג) דווקא השתמשנו בביבי סנס ולא היו אזעקות שווא , אבל שמעתי מאחרים שלהם היו הרבה תקלות עם המכשיר. אם את לא רגועה ניתן לפנות לרופא ילדים שיפנה אתכם לבדיקה במעבדת שינה, שם יבדקו אם אכן הוא עושה הפסקות נשימה במהלך השינה.

binon

New member
מוניטור מיד שרה

אנחנו השאלנו 2 מוניטורים מיד שרה ואחרי מספר לילות של זינוקים לקולות הצפצופים ראינו שזה פשוט מיותר והמשכנו בלעדיהם. יעל נולדה במשקל 920 גר´ ואבישי 990 גר´. אבישי סבל יותר מהפסקות נשימה בפגיה אבל דווקא המוניטור של יעל היה מצפצף....

maloren

New member
שאלה חשובה נורא - מוניטורים!

אני בדיוק מברר על המוניטור מיד שרה. ראשית, האם שמו קורמטריקס 145? דבר שני, האם היתה השתתפות של איזו קופ"ח בדמי השכירות של המכשיר? ועיצות אחרות בנוגע למוניטורים?

מצטערת , לא זוכרת

קח בחשבון שגם עם המוניטור יש בעיות. כשהילדים קצת גדלים נורא מסובך לשים את המדבקות ועם כל תזוזה של הילד יש צפצוף (כי המדבקות זזות). עד כמה שזכור לי לאיה לא היו בעיות נשימה מיוחדות , אז נראה לי שלא תשתמשו בזה יותר ממספר חודשים מועטים.

אני לא יודעת לגבי המוניטור מיד שרה

אנחנו קנינו את הבייבי סנס ובהתחלה זה היה נוח כי יש לו שתי פלטות שמיועדות למיטת תינוק, אז בהתחלה שמנו פלטה אחת בעריסה ואחת בעגלה ואז מעבירים רק את המכשיר עצמו.

אורן , נזכרתי במשהו

לא בכל בית מרקחת יש מדבקות למוניטור (הכוונה למדבקות קטנות שנדבקות לגוף התינוק). לפני היציאה תברר איפה יש קרוב אליכם מדבקות למוניטור כי יכול להיות שיצטרכו להזמין במיוחד בשבילך את המדבקות .תיקח בחשבון שצריך שלוש מדבקות לכל לילה , כדאי לקנות מראש לחודש.

binon

New member
מוניטור

לא זוכר איך קראו למוניטור מיד שרה. בקשר לדמי שכירות: אין דמי שכירות. אתה משלם פיקדון (אז שילמתי 500 ש"ח) וכשאתה מחזיר אותו הם מחזירים את הפיקדון ומבקשים "תרומה" כמה שאתה רוצה. מקובל לתת 10% מסכום הפיקדון.

המכשיר לא אמין .. גם לנו היו צפצופי

קרו לנו ציפצופים סתם שגרמו לי להתקפת לב והיתי מעירה את עמרי בטירוף והוא בסה"כ ישן שנת ישרים ולא הבין על שום מה המהומה ביכלל . עשו כל מיני ניסויים ובדיקות . המכשיר רגיש לכל משב רוח שיכול לרום למכשיר ל" מנטרול של הנשימות " .. וכדומה .. לדעתי אל תלחצו .

למעלה