צפי הכנסה

Ren83

New member
צפי הכנסה

שלום מה צפי ההכנסה חודשי ברוטו לאתר עם תעבורה של 5000 איש ביום? (הכוונה להכנסה מפרסומות בלבד) כל מספר שרירותי יתקבל בברכה.

oria04

New member
תלוי באיזה תחום האתר

יכול להיות קרוב ל-0 לאתר משחקים שרוב התנועה בו היא של ילדים ולעלות מאוד עבור אתרים העוסקים בתחומים שיש בהם כסף

Ren83

New member
עד כמה לעלות?

עד כמה יכול לעלות באתרים שעוסקים בתחומים שיש בהם כסף? ועד כמה יכול לעלות אם המשחקים במשחקים יהיו מכל שכבות הגילאים ? זרוק מספרים

chiklamba

New member
בגדול - זה תלוי

אז - הרווח מ פרסום עומד על 1- 5 אחוז (קליקים) לגולשים תלוי בעיצוב המודעות ורלווניטיות האתר ככל שהאתר ממוקד נושא מסוים הפרסום בו יהיה מאוד רלוונטי + הגדלת האחוזים לכיוון ה-5% עכשיו אתה יכול לבדוק אילו מילים שוות יותר בכלי להערכת תנועה של גוגל תמצא כאן תזכור שהמחיר שמוצג הוא לגבי תוצאות חיפוש תחת מילים מסוימות במנוע של גוגל - אתרים מקבלים את המחירים הזולים יותר

Ren83

New member
לא מה שהתכוונתי

אתה מדבר על רווח מפרסומים שלי. אני שאלתי לגבי רווח מאדסנס באתר שלי , אני יודע שזה תלוי בהרבה גורמים אבל אשמח אם תתנו לי קני מידה לאתרים שאתם מכירים בקני מידה דומה וההכנסות שלהם מאדסנס (או לפחות כמה אתם משערים שהם מרוויחים מזה)

chiklamba

New member
אני מדבר על מה שאתה מדבר

ע"י בדיקה של כמה עולה למפרסם אתה יכול להבין אילו מילים שוות יותר

Ren83

New member
שאלה לגבי אדסנס

האם ניתן לבחור את נושאי הפרסומות שיפורסמו בשירות? או שגוגל בוחר לבד לפי התוכן של האתר?

chiklamba

New member
זה היופי

עם אותו קוד של פרסומת - אותו אתה מעתיק ומדביק אתה מקבל פרסומות לפי המילים שבדף www.gtips.co.il

chiklamba

New member
לא רק שלא

ככל שהדף שלך יהיה ממוקד יותר ככה גם הפרסומות ובהתאמה גם כמות הקליקים תעלה גם תקבל פרסומות ממוקדות יותר שמשלמים עליהן בדר"כ יותר! והכל תלוי בערך המילים לפי גוגל הבנת?

Ren83

New member
הבנתי ועוד שאלה

השירות יכול לקרוא לינקים בכפתורי פלאש או כפתורים בתמונה ממופת?

chiklamba

New member
בגדול לא

אפשר להלביש קובץ css על xhtml ... לא הכי פשוט צריך לא מעט ידע

למעלה