צפיתם?

Yakir4179

Well-known member
יכול לומר לכם שמעדיף לפעמים לא לדעת מה יש לצד השני,גיליתי שסיפרו ליגם על סרטן ,מרוב הכאב שקרה לה ועצבות וכו ויתרתי על מגע,ככה זה אני אם מספרים לי וזה גורם לי לכאב לב וכו אני רגיש לסבל האדם.
כמובן שאין מנייףעה להנות וכו ,אישית הרתיע אותי ,אבל זה יפה שיוצאים למסע כזה עם המחלה והתגובות וכו
FB_IMG_1745588422224.jpg

doriangray011

Well-known member
יכול לומר לכם שמעדיף לפעמים לא לדעת מה יש לצד השני,גיליתי שסיפרו ליגם על סרטן ,מרוב הכאב שקרה לה ועצבות וכו ויתרתי על מגע,ככה זה אני אם מספרים לי וזה גורם לי לכאב לב וכו אני רגיש לסבל האדם.
כמובן שאין מנייףעה להנות וכו ,אישית הרתיע אותי ,אבל זה יפה שיוצאים למסע כזה עם המחלה והתגובות וכו
צפה בקובץ המצורף 127105
שכחת להוסיף את העיקר.
הסרט מבוסס על סיפור אמיתי של אשה שהחליטה לנצל את הזמן שנותר לה להתנסות ולהנות ממין בכל צורה שהיא ולחוות מה שיותר אורזמות.
מתה בסוף אבל הגשימה את המשאלה. כל הכבוד לה.

יעיש התימני

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 127105
התחלתי לצפות בפרק הראשון, איזה שעמום, ריקנות. יאק
היתה ביקורת שכתבה על מישל ויליאמס וכמה היא חמודה. נו מילא...

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
צפה בקובץ המצורף 127105
לא צפיתי אבל שמעתי עליו,לא הבנתי מה ההקשר אלייך ושויתרת על מגע,אין לה מלריה🙃.ואם חלילה בת זוגך מזה שנים הייתה חולה ומחלימה ,היית דן אותה לחוסר מגע ואהבה?
זו בדיוק האבחנה שקיבלתי בפעם בשניה כשחליתי שוב בסרטן לפני שנתיים לערך,סרטן שד גרורתי לעצמות,שלב 4 ומבחינתי אני חיה את הכי טוב שיכולה,לטעמי מוקצן כי אני מכירה המון נשים עם אותה האבחנה וממשיכות לחיות המון שנים,ואפשר גם לקום מחר בבוקר ולהדרס בכביש ע"י בחור צעיר שיכור,ולעניין עצמו,,אם אתה היית חולה,היית רוצה שירחמו עלייך?שיתייחסו אלייך כמצורע?תפיסת החברה למחלת הסרטן איומה ופרימיטיבית ואני כאישה שמאד חשוב לה הטיפוח והמראה לא נראת כלל "חולה",וכשאתה נפגש עם אישה אתה כן צריך לדעת מה קורה בצד השני אלא אם זה סקס זמני,לא ממש הבנתי את התייחסותך אבל זה שלך.
יש המון מחלות קשות ולא בהכרח סרטן.

נערך לאחרונה ב:

Yakir4179

Well-known member
לא צפיתי אבל שמעתי עליו,לא הבנתי מה ההקשר אלייך ושויתרת על מגע,אין לה מלריה🙃.ואם חלילה בת זוגך מזה שנים הייתה חולה ומחלימה ,היית דן אותה לחוסר מגע ואהבה?
זו בדיוק האבחנה שקיבלתי בפעם בשניה כשחליתי שוב בסרטן לפני שנתיים לערך,סרטן שד גרורתי לעצמות,שלב 4 ומבחינתי אני חיה את הכי טוב שיכולה,לטעמי מוקצן כי אני מכירה המון נשים עם אותה האבחנה וממשיכות לחיות המון שנים,ואפשר גם לקום מחר בבוקר ולהדרס בכביש ע"י בחור צעיר שיכור,ולעניין עצמו,,אם אתה היית חולה,היית רוצה שירחמו עלייך?שיתייחסו אלייך כמצורע?תפיסת החברה למחלת הסרטן איומה ופרימיטיבית ואני כאישה שמאד חשוב לה הטיפוח והמראה לא נראת כלל "חולה",וכשאתה נפגש עם אישה אתה כן צריך לדעת מה קורה בצד השני אלא אם זה סקס זמני,לא ממש הבנתי את התייחסותך אבל זה שלך.
יש המון מחלות קשות ולא בהכרח סרטן.

Yakir4179

Well-known member
מכיר כמה שחלו וחולות וגם אימי חלתה בעבר,בסטוצים זה כאילו יש חוקים כאלו לא כתובים שלא מספרים כל דבר,זה מוריד בהרבה מחשק המיני וכו אם מגלים דברים,אם היינו חברי נפש אז לא יפריע,אם זה סטוץ מעדיף לא לדעת דברים שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מכיר כמה שחלו וחולות וגם אימי חלתה בעבר,בסטוצים זה כאילו יש חוקים כאלו לא כתובים שלא מספרים כל דבר,זה מוריד בהרבה מחשק המיני וכו אם מגלים דברים,אם היינו חברי נפש אז לא יפריע,אם זה סטוץ מעדיף לא לדעת דברים שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו
הרבה דברים יכולים לפגוע לך בהנאה ולווא דווקא אם יש מחלה,תפיסת מחשבתך לטעמי מעוותת אבל היא שלך.
ואתה משקיע כי אתה רוצה,מה זה "ההתחשבנות הזו??
ואם היית צולע/נכה ברגל,והיית פוגש אישה לסטוץ והיא הייתה נותנת לך להרגיש הכי מגעיל שאפשר,אייך זה היה מרגיש לך?
ושוב-זכותך,אבל אתה הורס לעצמך כל חלקה טובה פה.

doriangray011

Well-known member
הרבה דברים יכולים לפגוע לך בהנאה ולווא דווקא אם יש מחלה,תפיסת מחשבתך לטעמי מעוותת אבל היא שלך.
ואתה משקיע כי אתה רוצה,מה זה "ההתחשבנות הזו??
ואם היית צולע/נכה ברגל,והיית פוגש אישה לסטוץ והיא הייתה נותנת לך להרגיש הכי מגעיל שאפשר,אייך זה היה מרגיש לך?
ושוב-זכותך,אבל אתה הורס לעצמך כל חלקה טובה פה.
נכה הוא בן אדם. חד וחלק וכמובן אשה נכה או חולה גם.
היה לי קשר בן 7 שנים עם אשה נכה. נעזרה בקביים. נכת פוליו. כן היו מיגבלות. לא יכולנו לצאת לטיולים רגליים או לריקודים. אז מה?
לעומת זאת הכרתי פעם בחור שחיפש ויצא במיוחד עם נשים נכות. קטועות גפיים במיוחד. לא הייתי פוסל על הסף קשר שכזה. אבל להתמקד רק בנשים כאלו. לדעתי חולני.
ול ״ראש מיוחד״ מאחל לך הרבה בריאות וגברים מסוקסים. וממתין עדיין שתזרקי לי מטפחת או כפפה שארים לך.

אישון34

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 127105
סיפרתי את זה בזמני עבר.

לקוחה לשעבר חזרה אחרי המון זמן (מהעבודה) ורצתה לפגוש בי אופן מיני.

אני לא רציתי, היא רצתה מאוד.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

היא הסבירה לי שהיא יודעת לעשות דברים שלא חיוויתי מעולם. כך במילותיה שלה.

בכול אופן, בסוף השתכנעתי.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________

היא בזמן העבודה סיפרה לי שהיא בוגדת בכול מי שחיים וגם בקשרים של רגע מצאה את עצמה בוגדת.

היא יוצאת פעמיים בשבוע - לבד - ולא פעם זה מסתיים במין עם חבר או חברה - חלקם לרגע.

הסיפורים וההבטחה עשו את שלהם.

הסכמתי.
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

היא הגיע אחרי שלא ראיתי אותה המון זמן, להיא הייתה מאוד שדופה.

סיפרה לי שעברה הקרנות. ירדה 16 ק"ג.

בכול אופן - הצעתי לה ללכת לאכול עוגת גבינה ליד משרדי, ורק אחרך כך להגיע לעיקר.

היא סרבה רצתה רק סקס.

היא מתברר הייתה אחרי הקרנות בשל סרטן.

אני לא הייתי ממש מגורה, ניסיתי להכניס את עצמי לעבודה על ידי דחיפות חזקות יותר ויותר.

היא באמת ידעה לעושת דברים שמעולם לא חוויתי.

פתאום היא טענה לכאב.

עצרנו.\

היא ביקשה להפסיק.

הסכמתי הצעתי ללכת לאכול עוגה.

הלכנו היה מאוד נחמד.

אם היינו קודם בעוגה - היה עדיף.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

לאחר כיומיים דיברנו שוב וסיפרה לי שיש לה סדק בצלע.

הסבירה לי שלאור ההקרנות העצמות פריכות.

מאז לא דיברנו.

אישוניאיש.
חובב עוגות.

Yakir4179

Well-known member
"שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו"
יקיר, הרגישות שלך משהו.
מציעה לך לערוך ולהוריד, לא מצפה שתהיה רגיש וחומל, אבל הגזמת.

"שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו"
יקיר, הרגישות שלך משהו.
מציעה לך לערוך ולהוריד, לא מצפה שתהיה רגיש וחומל, אבל הגזמת.
הכל בסדר בדייטים פגשתי לא מעט,גם קיבוצניקית עסיסית שסיפרה לי שהיא בקשר רומנטי עם אסיר רוצח שיושב בכלא ,בלעתי ונלעמתי איכשהו אני רק אומר לא כל דבר צריך לספר לזרים,פטריה באבר המין תספרי זה כן ,כדורים פסיכאטריים של מניה דפרסיה לא מומלץ לספר גם אם מרגישים בטוח בסטוץ ככה זה בהרגשה מה נעשה ??

למעלה