שכחת להוסיף את העיקר.יכול לומר לכם שמעדיף לפעמים לא לדעת מה יש לצד השני,גיליתי שסיפרו ליגם על סרטן ,מרוב הכאב שקרה לה ועצבות וכו ויתרתי על מגע,ככה זה אני אם מספרים לי וזה גורם לי לכאב לב וכו אני רגיש לסבל האדם.
כמובן שאין מנייףעה להנות וכו ,אישית הרתיע אותי ,אבל זה יפה שיוצאים למסע כזה עם המחלה והתגובות וכו
צפה בקובץ המצורף 127105
התחלתי לצפות בפרק הראשון, איזה שעמום, ריקנות. יאקיכול לומר לכם שמעדיף לפעמים לא לדעת מה יש לצד השני,גיליתי שסיפרו ליגם על סרטן ,מרוב הכאב שקרה לה ועצבות וכו ויתרתי על מגע,ככה זה אני אם מספרים לי וזה גורם לי לכאב לב וכו אני רגיש לסבל האדם.
כמובן שאין מנייףעה להנות וכו ,אישית הרתיע אותי ,אבל זה יפה שיוצאים למסע כזה עם המחלה והתגובות וכו
צפה בקובץ המצורף 127105
לא צפיתי אבל שמעתי עליו,לא הבנתי מה ההקשר אלייך ושויתרת על מגע,אין לה מלריהיכול לומר לכם שמעדיף לפעמים לא לדעת מה יש לצד השני,גיליתי שסיפרו ליגם על סרטן ,מרוב הכאב שקרה לה ועצבות וכו ויתרתי על מגע,ככה זה אני אם מספרים לי וזה גורם לי לכאב לב וכו אני רגיש לסבל האדם.
צפה בקובץ המצורף 127105
לא צפיתי אבל שמעתי עליו,לא הבנתי מה ההקשר אלייך ושויתרת על מגע,אין לה מלריה.ואם חלילה בת זוגך מזה שנים הייתה חולה ומחלימה ,היית דן אותה לחוסר מגע ואהבה?
זו בדיוק האבחנה שקיבלתי בפעם בשניה כשחליתי שוב בסרטן לפני שנתיים לערך,סרטן שד גרורתי לעצמות,שלב 4 ומבחינתי אני חיה את הכי טוב שיכולה,לטעמי מוקצן כי אני מכירה המון נשים עם אותה האבחנה וממשיכות לחיות המון שנים,ואפשר גם לקום מחר בבוקר ולהדרס בכביש ע"י בחור צעיר שיכור,ולעניין עצמו,,אם אתה היית חולה,היית רוצה שירחמו עלייך?שיתייחסו אלייך כמצורע?תפיסת החברה למחלת הסרטן איומה ופרימיטיבית ואני כאישה שמאד חשוב לה הטיפוח והמראה לא נראת כלל "חולה",וכשאתה נפגש עם אישה אתה כן צריך לדעת מה קורה בצד השני אלא אם זה סקס זמני,לא ממש הבנתי את התייחסותך אבל זה שלך.
יש המון מחלות קשות ולא בהכרח סרטן.
הרבה דברים יכולים לפגוע לך בהנאה ולווא דווקא אם יש מחלה,תפיסת מחשבתך לטעמי מעוותת אבל היא שלך.מכיר כמה שחלו וחולות וגם אימי חלתה בעבר,בסטוצים זה כאילו יש חוקים כאלו לא כתובים שלא מספרים כל דבר,זה מוריד בהרבה מחשק המיני וכו אם מגלים דברים,אם היינו חברי נפש אז לא יפריע,אם זה סטוץ מעדיף לא לדעת דברים שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו
נכה הוא בן אדם. חד וחלק וכמובן אשה נכה או חולה גם.הרבה דברים יכולים לפגוע לך בהנאה ולווא דווקא אם יש מחלה,תפיסת מחשבתך לטעמי מעוותת אבל היא שלך.
ואתה משקיע כי אתה רוצה,מה זה "ההתחשבנות הזו??
ואם היית צולע/נכה ברגל,והיית פוגש אישה לסטוץ והיא הייתה נותנת לך להרגיש הכי מגעיל שאפשר,אייך זה היה מרגיש לך?
ושוב-זכותך,אבל אתה הורס לעצמך כל חלקה טובה פה.
סיפרתי את זה בזמני עבר.יכול לומר לכם שמעדיף לפעמים לא לדעת מה יש לצד השני,גיליתי שסיפרו ליגם על סרטן ,מרוב הכאב שקרה לה ועצבות וכו ויתרתי על מגע,ככה זה אני אם מספרים לי וזה גורם לי לכאב לב וכו אני רגיש לסבל האדם.
צפה בקובץ המצורף 127105
"שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו"
יקיר, הרגישות שלך משהו.
מציעה לך לערוך ולהוריד, לא מצפה שתהיה רגיש וחומל, אבל הגזמת.
הכל בסדר בדייטים פגשתי לא מעט,גם קיבוצניקית עסיסית שסיפרה לי שהיא בקשר רומנטי עם אסיר רוצח שיושב בכלא ,בלעתי ונלעמתי איכשהו אני רק אומר לא כל דבר צריך לספר לזרים,פטריה באבר המין תספרי זה כן ,כדורים פסיכאטריים של מניה דפרסיה לא מומלץ לספר גם אם מרגישים בטוח בסטוץ ככה זה בהרגשה מה נעשה ??"שיכולים לפגוע לי בהנאה,בכל זאת משקיעים נסיעה זמן דלק וכו"
יקיר, הרגישות שלך משהו.
מציעה לך לערוך ולהוריד, לא מצפה שתהיה רגיש וחומל, אבל הגזמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.