צפיתי בתכנית טלויזיה...

סמסרה1

New member
צפיתי בתכנית טלויזיה...

היום במקרה כשפתחתי הטלויזיה בצהריים היתה תכנית אירוח בין השעות 12 ל 13 של אופרה וינפרי בנושא מחלות נפש. היא ראיינה שלושה או ארבעה שחקנים וזמרת מפורסמים, שהם חולים וחיים על תרופות וככה מתפקדים רגיל, הם סיפרו על חייהם ללא התרופות, מה היה , כל הזוועות ואחר כך איך מתנהלים חייהם עם התרופות. הם נוטלים יום יום תרופה. קרה גם באיזה שלב בחייהם שהם היו בטוחים שאין להם צורך בתרופות ועל דעת עצמם הפסיקו ואז היה קטסטרופה. ומה שמחזיק אותם להמשיך לקחת התרופות זה שהם נזכרים מה היה ללא. והם מודעים למה הם עוברים. הפנמתי, שזה לכל החיים. כמו סכרת, לחץ דם אפילפסייה...

סמסרה1

New member
שאלה

היי האם מישהו יודע האם וןכיצד יש אפשרות להתקשר לערוץ 10 ולבקש לקנות הקלטת הנ"ל? חשוב לי שהבן שלי יצפה בה, מכיוון שאנו מעולם לא דיברנו על המחלה, אנו לא מזכירים מילה. וחשוב לי שהוא יבין וידע שזה קורה לכל מיני אנשים גם לשחקנים/זמרים מפורסמים ומצליחים ואם לא היתה משודרת התכנית הזו לא הייתי יודעת אפילו. ושידע כיצד עליו לנהוג לגבי לקיחת התרופות. הרי לא תמיד אני אהיה כאן עבורו.

ima2

New member
אני חושבת ש...

שום דבר לא עוזר אפילו אם תראי לו מאה סרטים ותקראו אלף ספרים רוב החולים ברגע שהם מרגישים יותר טוב הם חושבים שהם הבריאו ולא שהתרופות עזרו רק טיפול פסיכולוגי מעמיק או קבוצות תמיכה יכל לעזור אם בכלל אצלי למרות כל הסברים וכל התחנונים היא הפסיקה עם התרופות והתקף השני לא אחר לבוא רק שהפעם ביתר חוזק ואני שבורה בקושי התאושתי מהראשון ואני כבר בשני עמוק רק שהפעם אני כבר לא סבלנית ואוהבת כמו קודם אלא כועסת וחרדה לעתיד היא רק בת 24 ואני לא יודעת מה צופן העתיד אבל בטוח שלא טוב לא הצגתי את עצמי אני אמא לשלושה האמצעית אובחנה בי פולר ומאז חי לא נקראים ח יים נכון לעכשו המחשבות על העתיד מדכאות אותי

סמסרה1

New member
to ima2

בוקר טוב אני מבינה את הרגשתך. בפורום הזה היה מישהו ואינני זוכרת בדיוק מי אלא אם כן אדפדף אחורה, שהוא נטע בי תקווה. הוא היה במצב לא טוב, טופל, מקבל תרופה וחי חיים מלאים והוא מקסים. הבן שלי מקבל זריקה אחת לשבועיים. אין מה להשוות איך שהוא היה כשקיבל ההתקף לבין איך שהוא היום. ויש לו כבר תכניות לעתיד. אנו , אני, חיים מיום ליום. ברור שזה משנה את החיים. אבל, יש לך עוד שני ילדים ואת חייבת להיות חזקה עבורם, מכיוון שבנוסף לצער על מה שעובר עם אחותם יש להם בעייה נוספת והיא לראות אותך במצבך. אסור לשקוע. בכל פעם ששקעתי או שאני עומדת לשקוע אני עושה לעצמי שטיפות מוח, שזה לא יועיל לאף אחד , לא לי, לא לבת השנייה שלי, לא לבן שלי, לא לבעלי ולא לסובבים אותי אלא יגרום רק נזק לכולם. הבן שלי ואני אף פעם לא מדברים על המחלה או/ו על מצבו. ואני רוצה דרך הקלטת הזו להעביר לו דברים חשובים. בקלטת מופיעים אנשים מפורסמים מאוד, שמסתבר שהם חולים וחיים על תרופות. ומסתבר שגם הם באיזה שהוא שלב בחייהם מאסו בתרופות והפסיקו והיה נורא. וכיום הם מבינים שהם חייבים לקחת התרופות והם חיים רגיל ואף יותר מהרבה אנשים, הרי הם עובדים בלחץ בקולנוע ובזמרה מול קהל. ואני אודה אם אצליח לרכוש הקלטת.

ima2

New member
מצאתי לך ../images/Emo50.gif

http://www.oprah.com/tows/pastshows/200505/tows_past_20050504.jhtml את יכולה לראות את זה דרך המחשב בהצלחה

סמסרה1

New member
נכנסתי , אבל

נכנסתי לאתר שרשמת לי ותודה. אבל, יש שם את כל התכניות ולא הצלחתי לזהות את התכנית הספציפית שאני צריכה.

הירנו

New member
ניתן לבדוק עם ערוץ עשר ישירות

סמסרה שלום תתקשרי לערוץ עשר בטלפון 03-7331000 ותבקשי לדבר עם מישהו בארכיון. דרך אגב, את יכולה גם לנסות למצוא חומרים כאלה בכתבות בבית אריאלה, וגם לנסות לפנות לאנוש בנוגע לחומרים על נפגעי נפש שחיים חיים רגילים.

סמסרה1

New member
אהלן ויהי נעם ויהי אור

שם התכנית: תכנית האירוח של אופרה ווינפרי זה היה ביום שלישי, 12/7/2005 , בין השעות 12-13 , הנושא היה מחלות נפש. בערוץ 10. ומאוד מאוד מאוד חשוב לי לרכוש הקלטת.

סמסרה1

New member
בוקר טוב ויהי נעם ויהי אור ../images/Emo42.gif

היי האם יש חדש בקשר לקלטת של התכנית? תודה רבה לך,

סמסרה1

New member
ויהי נעם ויהי אור אהלן

כולי תקווה שלא שכחת אותי. או אולי קבלת תשובה , שאין באפשרותו של אחיך ...? אולי אחיך יכול לברר כיצד אני יכולה לפנות ואל מי כדי לרכוש הקלטת??? תודה מקרב לב

למעלה