צפירות וחתולים

kolper

New member
צפירות וחתולים

חיפשתי שרשורים דומים והופתעתי לגלות שלא דיברתם על זה עד עכשיו (הגיוני?). בכל מקרה, רציתי לשאול אם הצפירה משפיעה לדעתכם על החתולים. אזעקות וצבע אדום (ו'בומים') החתולים שלי כבר רגילים לשמוע ונראה לי שאפילו כבר לא נבהלים מהם... אבל הצפירה היא חדשה להם. אתמול לא הייתי בבית בזמן הצפירה ואחרי כשעה, כשפתחתי את הדלת בשביל להיכנס, באטן ברחה החוצה וניסתה לרדת למטה מרוב בהלה... במזל הצלחתי לתפוס אותה (גם מרוב שוק היא פשוט נעצרה ולא המשיכה לברוח) והכנסתי אותה בחזרה הביתה. אתם חושבים שזה מהבהלה של הצפירה? באטן מוציאה לכם לשון ----->

N o k i

New member
בצפירה קודם

החתול שלי היה נראה מבולבל, הוא פשוט התלקק בטירוף ונשך אותי לפרקים.

YGIM

New member
שלי בצפירה רץ לחלון לראות מאיפה מגיע

הרעש. כשהוא לא ראה שום פעילות חשודה בחוץ, הוא התייאש והלך לשבת על הספה. לעזאזל עם החתול הזה, הוא לא מפחד משום דבר

גם שלי!

פעם הראשונה שהיא עושה את זה, והיא דווקא פחדנית. אבל בזיקוקים - הם ממש קרובים אלינו - היא מאד מאד מבוהלת. רצה בכל הבית ולא יודעת איפה להתחבא.

yekantalisa

New member
ורק בלה אדישת המחץ

לא מזיז לה, נראה מה יקרה הלילה לחושך הזיקוקים והפרעות. קיבלנו אותה (פרסית גזעית ולהפתעתנו חכמה בטירוף!!!) לפני 5 חודשים. היא פשוט מדהימה. חכמה מאוד, כבר הזכרתי? סתגלנית ומשחקת כגורה למרות ששני וטר' טוענים שגילה בין שנה וחצי לשנתיים. שתמשיך כך, טפו טפו אופס נדמה לי שהעליתי את התצלום של פאוסטו ז"ל

yekantalisa

New member
זה המנוח באמצע החיים - בלה:

תצלום לא עדכני- סורי. דסקטופ מבולגן - ים קבצים. עוד סיבה להפסיק לעבוד ולארגן קצת...
(

kolper

New member
זאת גם נשמעת כמו סוג של תגובה...

בן כמה הוא? בשביל החתולים שלי אלו הצפירות הראשונות (טוב, הם בני שנה - הצפירות הראשונות מאז גיל 0).

ויקסי

New member
התגעגעתי!!!../images/Emo24.gif

אצלי החתולים לא מתייחסים בכלל לצפירה לפחות לא כשאני איתם בבית אבל יכול להיות שהשילוב של הצפירה החדשה וזה שאת לא היית שם כדי להראות לה איך מגיבים לרעש החדש והמוזר הלחיץ אותה, מזל שתפסת אותה! בכל מקרה בגלל שזה קורה רק פעמיים בשנה אין יותר מידי מה לדאוג חוץ נזה שאם את יודעת שהיא נלחצת כדאי בימים של הצפירה לדאוג מראש לסגור בבית את כל החלונות (כדי שהיא לא תלחץ ותנסה לברוח מהם) ולהיכנס בזהירות ככה אני עושה עם הכלבה שלי שחוששת מצפירות

GeJuFan

New member
ויקסי התכוונת שלוש פעמים, לא?

אחד צפירת יום השואה, ופעמיים יום הזיכרון.

kolper

New member
גם הם מתגעגעים אליך ../images/Emo8.gif

מסכנים, הם בטח נבהלו נורא ועוד היו לבד.... החלונות תמיד סגורים כשהם לבד בבית כי לבאטן יש נטייה לנסות לצאת החוצה......

GeJuFan

New member
שלי נראה לי כבר התרגלו

ממשיכים במה שהם עושים אבל כן מטים אוזן לצפירה. למשל בצפירה של היום בבוקר אנה המשיכה להתנקות כרגיל (ופה מדובר בחתולה פחדנית)- מצד שני אני עמדתי בדיוק על ידה אז יכול להיות שזו הסיבה שהייתה רגועה, פיצי המשיך לנמנם ולאקי עשתה טובה שהיא בכלל פתחה עין לבדוק מה קורה. לא הייתי אומרת שהם די התרגלו לעניין. ואגב אני גרה ממש קרוב לאיפה שהצופר יושב ככה שהם שומעים את זה ממש אבל ממש חזק.

צפירה בבאר שבע, היהפוך ג'ינג'י עורו נו בשנים האחרונות בעיר שלנו צופרים וצופרים לצערנו מעת לעת. בהתחלה זה היה במלחמת המפרץ הראשונה, טוב זה לא ממש נחשב כי לא קרה כאן כלום. אחר כך מבצע עופרת יצוקה , אז קטלנו מה זה לא סתם צפירה אלא אזעקת אמת. וזה נמשך פה ושם עד לימים אלה. מיש מיש שלי , בהחלה לא הגיב לכל האזעקות, הוא יודע שלבני אדם יש כל מיני רעשים מוזרים וזה אחד מהם. באזעקות האחרונות הוא כבר נראה לי מתוח ולא נינוח היום בצפירה של השעה 11 הוא זינק ממקומו אלא על בבהלה גדולה רץ מהחדר בו הייתי למטבח וטראח קפץ ברעש על ארונות המטבח העליונים ושם הקשיב בבעתה לצרימת הציפרה. אישוניו התצטמצמו ואוזניו היו כרויות לצלילים הצורמים , כשהוא עשה "פרצוף ינשוף" ידעתי שהוא לחוץ.ככה הסתכלתי עליו מלמטה למעלה אל תקרת ארונות המטבח, צפירה או לא צפירה, לחשתי לו " מושי מושי" שזה שם החיבה שלו, שלא יהיה לחוץ. טוב שזה היה שתי דקות. תמיד התגאיתי שיש לי חתול אמיץ לב שלא מתייחס לסירנות , אבל עכשו הפך הגינגי עורו והפך מחתול פז נהדר לסתם חתול צהוב ( מפחד). ועוד אומרים שג'יגי' זה אופי וג'ינג'י זה טבע , נו אז אומרים.

kolper

New member
אנחנו גרים בשדרות

ככה שאזעקות הם לא רגילים לשמוע (למרות שהם גרו תקופה קצרה באשדוד), אבל בומים הם שומעים כל הזמן... אני לא יודעת מה יותר מלחיץ חיות - אזעקה חזקה או בום שמרעיד את הבית...

אותי מפחידה האזעקה למרות שאין בה שום איום כשאני שומעת נפילה, אז כבר המתח יורד... זהו, אוף, אפשר לעמוד נוח... טוב אני גרה בבאר שבע, זה לא כזה נורא. הלוואי שהניקיון כאן היה כמו המצב הבטחוני... מסירה את הכובע לפני תושבי שדרות! פעם שרתתי בשדרות כמורה חיילת (לעברית) כשהיה שם מרכז קליטה. היום על המשלט יושבת עיר! אי אפשר להכיר את העיירה שכוחת האל ההיא. טוב נו היא התפרסמה קצת... גם במוסיקה! מה יש אצלכם? כריזת צבע אדום?

המסכה3

New member
הם לא עשו מזה סיפור

טיפס, שזו הצפירה הראשונה שלה בחיים, לא הבינה למה כולנו עומדים, ויותר הסתקרנה מהגובה של חבר מהכיתה שלי שבא לבקר. גברברי היה אדיש, והמשיך לישון, הוא יותר רגיל לזה, הוא כבר בן 10). וזליג, שניהיה סמרטוטי בזמן האחרון וקצת איבד את התאבון בגלל הכימו, לא בדיוק הגיב. לפני הזיקוקים אני אסגור את חלונות שטיפס יכולה להגיע אליהם, כדי שהיא לא תנסה לברוח מפחד, אם כי הזיקוקים רחוקים מאיתנו ושומעים אותם חלש. אבל עדיף לא להסתכן.

dimitrygo

Active member
מנהל
תאמיני או לא יש שרשורים כאלה לפני ואחרי כל

צפירה. זה מאוד תלוי בחתול. שלי למשל לא מגיבים בכלל.

ליזי133

New member
אצלי היא לא מגיבה לצפירות אבל זיקוקים זה סיוט

שנה שעברה (לא הזיקוקים הראשונים שלה) היא רצה לחדר שלי ונכנסה מתחת לכרית ומתחת לשמיכה שלי. מזכיר לי שפעם היה אצלנו מישהו שתיקן את המכונת כביסה. חיפשתי אותה בכל הבית, קראתי לה, ואין זכר ממנה.
נחשו איפה היא הייתה? מתחת לכרית שלי.

למעלה