צפייה ישירה: שירי בגיא פינס+ההופעה ביום שישי

אורון V1

New member
צפייה ישירה: שירי בגיא פינס+ההופעה ביום שישי

זמרת הפורום כיכבה לאחרונה בביקורת האופנה בגיא פינס, פעם באירוע הנעליים בקניון רמת אביב ופעם נוספת במסיבה לאיזה ספר. תוכלו לראות מה היה לדורין אטיאס לומר בקישור המצורף.
כפי שכבר פורסם בפורום שירי תופיע ביום שישי הקרוב במועדון הרוף שבחיפה. אתר בין מוסיף שפתיחת השערים היא ב-22:00, מגילאי 24 ומעלה למוזמנים בלבד. מחיר הכרטיס חמישים שקלים, להרשמה: 0502269920

kobbar

New member
מתי היא תוציא שירים באמת טובים שוב

יאללה שתחזור עם דיסק חדש.

אורון V1

New member
../images/Emo207.gifמה זמרת הפורום עשתה עבור הבריאות../images/Emo35.gif

לכבוד יום הולדתו העשירי של המגזין "מנטה" פירסמה יעל לינזן באתר וואינט את הטיפ של שירי לחיים טובים יותר: "אחרי השירות הצבאי עבדתי בבר באילת, וניהלתי אורח חיים הפוך: הייתי ישנה בימים ומופיעה בלילות. מובן שלכל זאת התלוו סיגריות ואלכוהול. בשלב מסוים הגוף שלי עבר טראומה והחלטתי לחיות חיים בריאים הרבה יותר. נפרדתי מהסיגריות והאלכוהול, התחלתי להקפיד על תזונה נכונה ואפילו הוצאתי מהתפריט אוכל מטוגן ופחמימות מסוימות. היום, טפו־טפו־טפו, אני מרגישה טוב" אני כמובן מברך על ההחלטה, סיגריות ואלכוהול זה רע Be better or be gone

אורון V1

New member
../images/Emo244.gifהמופע המשותף מגיע לנתיבות+תזכורת יום ב

את הפרטים לגבי נתיבות תוכלו לראות בתמונה המצורפת. ביום שני הקרוב המופע המשותף מגיע לפריקיט. נכון לעכשיו כל הכרטיסים אזלו. במידה וישתנה משהו להלן הטלפון של המקום: 04-8402402 בילוי נעים למי שילך.

אורון V1

New member
../images/Emo207.gifהמופע המשותף בתכנית הבוקר ברדיו ת"א

לרגל צאת גליון זמנים מודרניים בכיכובה של זמרת הפורום התארחו כוכבי המופע המשותף בתכנית המדוברת. להלן מספר תמונות מהשידור.

למעלה