צפייה בפרומו מתוך SelecTV קרדיט http://www.selectv.co.il/index.php?showtopic=37867
D digikids New member 20/12/07 #1 צפייה בפרומו מתוך SelecTV קרדיט http://www.selectv.co.il/index.php?showtopic=37867
O OUO1 New member 21/12/07 #8 יש לנו תוכנה מיוחדת שמאתרת P: לא, סתם, פשוט מסתובבים בפורומים של הסדרות שקיימים להן פורומים גם אצלנו. אתם מוזמנים להצטרף גם (הרבה מתפוז נמצאים גם אצלנו, זה לא סותר אחד את השני) =]
יש לנו תוכנה מיוחדת שמאתרת P: לא, סתם, פשוט מסתובבים בפורומים של הסדרות שקיימים להן פורומים גם אצלנו. אתם מוזמנים להצטרף גם (הרבה מתפוז נמצאים גם אצלנו, זה לא סותר אחד את השני) =]
נ נערת פרח מאושרת New member 22/12/07 #9 שמתם לי מכשיר מעקב בקולה???:O נזכרתי שאני רשומה...איזה קטעים,אני לא זוכרת לאן אני נרשמת !!!
מ ממשיך לרוץ New member 23/12/07 #11 חחח האמת שיש לי אפילו משתמש אצלכם../images/Emo9.gif אבל אני לא זוכר את הסיסמא, אבל מה, אני באמת זוכר שיש אחלה פורומים ואחלה של אנשים אני פשוט לא זוכר להיכנס לשם תמיד, אבל מדי פעם אני דווקא כן שם אחלה של מערכת פורומים
חחח האמת שיש לי אפילו משתמש אצלכם../images/Emo9.gif אבל אני לא זוכר את הסיסמא, אבל מה, אני באמת זוכר שיש אחלה פורומים ואחלה של אנשים אני פשוט לא זוכר להיכנס לשם תמיד, אבל מדי פעם אני דווקא כן שם אחלה של מערכת פורומים
מ ממשיך לרוץ New member 23/12/07 #13 נראלי (רקנראלי) שטימון. בכל מקרה, אני רוצה לעשות שם משתמש חדש כמו המשתמש שלי פה.. (ממשיךלרוץ)
O OUO1 New member 23/12/07 #14 אתה יותר ממוזמן =) רק אי-אפשר לפתוח משתמשים בעברית (זה עושה בלאגן בשמות), אבל אני בטוח שיש לך עוד כמה שמות במאגר.
אתה יותר ממוזמן =) רק אי-אפשר לפתוח משתמשים בעברית (זה עושה בלאגן בשמות), אבל אני בטוח שיש לך עוד כמה שמות במאגר.
מ ממשיך לרוץ New member 23/12/07 #15 האא אחלה. אגב אם אנחנו מדברים מה עם TVBOX? זה היה ממש ממש שווה ומגניב, אני וחבר כל הזמן היינו נכנסים לצפות וזה..
האא אחלה. אגב אם אנחנו מדברים מה עם TVBOX? זה היה ממש ממש שווה ומגניב, אני וחבר כל הזמן היינו נכנסים לצפות וזה..
מ ממשיך לרוץ New member 23/12/07 #17 האא באסה, כי אמרו משו שזה רק לתקופה קצרה../images/Emo10.gif לא נורא, נקווה שיהיו דברים מגניבים וצפוי להיות פורטל אומשו חוץ ממערכת הפורומים הרגילה?
האא באסה, כי אמרו משו שזה רק לתקופה קצרה../images/Emo10.gif לא נורא, נקווה שיהיו דברים מגניבים וצפוי להיות פורטל אומשו חוץ ממערכת הפורומים הרגילה?