צפייה במיילים

syntax

New member
צפייה במיילים

שלום לכולם ! רציתי לדעת אם קיימת אפשרות של צפייה במיילים של משתמש אחר בארגון מסויים שיש לו EXCHANGE. הכוונה היא שלדוגמה המנכל רוצה לראות את המיילים של העובדים שלו... איך אני מכוון את זה ? האם זה עובד באותה שיטה של שיתוף היומנים ? איך אני פותח לו הרשאה ומוסיף לו קיצור דרך בOUTLOOK שלו לצפייה במיילים של כל העובדים בחברה. תודה

Guys33

New member
דבר ראשון חוקית זה אסור

זוהי עבירה על צנעת הפרט עכשיו אתה יכול לתת לו הרשאה בשרת של אדמיניסטרטור

zac3

New member
לא יעזור

הרשאת אדמיניסטרטור לא תעזור לו משום שברירת המחדל היא שאין הרשאה לאדמין לפתוח דואר של משתמש אחר. מה שצריך זה לעמוד על המאפיינים של ה-inbox של המשתמש האחר. להוסיף שם בהרשאות את המנכ"ל. בכדי לראות את התקיה של המשתמש האחר אצל המנכ"ל צריך באאוטלוק שלו להוסיף את המשתמש האחר דרך tolls-> e-mail setting-> exchange-> advance

Guys33

New member
נכון אין הרשאות בררית מחד אבל ניתן

לסדר את זה ואז לא צריך לפתוח משתמש משתמש

syntax

New member
איך בדיוק?

איך אני מסדר לו את זה? איך אני נותן לו הרשאה שיוכל לראות את המיילים של כל המשתשים ברשת שלי ? ואיך אני מוסיף לו את זה לOUTLOOK בתורה יעילה ופשוטה ? תודה

zac3

New member
אז ככה

במחשב של העובד תכנס לאאוטלוק שלו, תעשה קליק ימני על ה-MailBox שלו (זה שרשום השם שלו), למאפיינים, לקרטסת ניהול או הרשאות.הוסף אותו עם הרשאה של קריאה. אח"כ תרד למטה ל-inbox תעשה קליק ימני עליו ותתן הרשאה של קריאה בכרטסת המתאימה. במחשב של הבוס תפתח את האאוטלוק, תיגש לכלים-> חשבונות דואר. תכנס לחשבון של ה-exchange (היכן שרשום השם שלו ושם השרת), בפנים יש כרטסת מתקדם (אם אני לא טועה זה שמה). ותוסיף לרשימה (הריקה) את שם העובר. ואז תראה שהוא מופיע Mailbox של הבוס.

zarn

New member
אתה בטוח? בארצות הברית יש פס"ד שזה

חוקי - ונדמה לי שגם בארץ דואל של מקום העבודה הוא רכוש החברה ולא רכוש פרטי. כמו שלחברות מותר לצלם את העובדים ללא ידיעתם (פרט למקומות שהצניעות ראויה להם).

syntax

New member
מה זאת אומרת ?

אם אני הבעלים של החברה וגם המנכל וגם האמא וגם האבא של כל החברה ואני רכשתי מכספי את כל המחשבים אז לא מן הראוי שהם שייכים לי ואעשה בהם ככל העולה על רוחי ??? עזבותכם מפוליטיקיה עכשיו מה כן חוקי ומה לא ....איך אני מגדיר את זה בקיצור??

Teo Toriatt

New member
חוקי תחת תנאים

זה חוקי כל עוד הודעת לעובדים שהמיילים שלהם בארגון עוברים מעקב. ההודעה צריכה לעבור לכל העובדים הקיימים והמצטרפים.

antidot

New member
------>

א. בחיים, אבל בחיים, אל תתן לאף אחד הרשאות אדמיניסטרטיביות בשביל משימה שאינה דורשת את זה ובמיוחד למישהו שאתה לא סומך עליו שיש לו מספיק ידע רלוונטי בשביל לנצל נכונה את ההרשאות האלה (ומשום מה יש לי הרגשה שמנכ"ל לא מבין ברזי Exchange ) ב. http://www.petri.co.il/grant_full_mailbox_rights_on_exchange_2000_2003.htm

למעלה