צפיות בעתיד

מצב
הנושא נעול.

aas111

New member
שכחתי לספר לגבי אתמול

צפיות בעתיד
אני כבר מחכה שיתחליו לבנות רכבת מתחת וולספון וגם יוספסל
שכחתי לספר לגבי אתמול
שנסעתי לתחנת בלוד אני שמתי לב שיש בה המון מסילות וראיתי שרכבות חנות שם ואף מוסך יש שם אז הבנתי שזה כמו חניון אטובוסים

aas111

New member
אף יותר נחמד

שכחתי לספר לגבי אתמול
שנסעתי לתחנת בלוד אני שמתי לב שיש בה המון מסילות וראיתי שרכבות חנות שם ואף מוסך יש שם אז הבנתי שזה כמו חניון אטובוסים
אף יותר נחמד
ראיתי שקטר יורד מהרכבת זה פעם ראשונה שאני רואה שקטר מסיים את העבודתו או יוצא להפסקה

aas111

New member
כמו שאומרים שבחיים תמיד יש הפתעות

אף יותר נחמד
ראיתי שקטר יורד מהרכבת זה פעם ראשונה שאני רואה שקטר מסיים את העבודתו או יוצא להפסקה
כמו שאומרים שבחיים תמיד יש הפתעות

aas111

New member
צפיות בעתיד

צפיות בעתיד

aas111

New member
החלון של ביתי משקף מול מחלף יוספטל

צפיות בעתיד
אז אני מצפה בקוצר רוח איך זה יעבור ליד ביתי רכבת קומתיים

aas111

New member
וגם לנסוע מיוספטל לירושליים ולחיפה

אז אני מצפה בקוצר רוח איך זה יעבור ליד ביתי רכבת קומתיים
וגם לנסוע מיוספטל לירושליים ולחיפה

זוהי התחנה הגדולה ביותר בארץ

שכחתי לספר לגבי אתמול
זוהי התחנה הגדולה ביותר בארץ
או מס' 2 (יש מקום בחיפה שהוא לא תחנה אך הוא אזור רכבתי מובהק מזרחית לתחנת חיפה מזרח) בגודלו בארץ כאתר רכבתי. בלוד יש גם צומת ענקית, רכבות המגיעות מצפון (יותר נכון צפון-מזרח) מכוון ראש-העין דרך רינתיה ומזרח נתב"ג (קרית שדה התעופה airport city), רכבות מצפון מערב מכוון העיר תל-אביב (וגם כמובן כפ"ס וחיפה ונהריה), רכבות מכוון דרום מערב מתחנת באר-יעקב/ראשל"ץ (הקווים מראשון, אשדוד, יבנה ורחובות) וגם רכבות מכוון דרום מזרח. הרכבות מדרום מזרח הן : רכבות מבאר-שבע והרכבת מבית-שמש (וגם רמלה). הפיצול הבא הוא בצמת נען שם יש פלג הממשיך לבאר-שבע ופלג משופץ ומשוחזר הממשיך לבית-שמש (ואולי גם בעתיד לעיר הקודש). בנוסף לכל זה, בלוד יש חניון רכבות, מוסך קרונועים דו-קומתיים וגם תחנה גדולה של רכבות משא וגם מתקן בקרה על האיתות (הרמזורים של הרכבת).

מצב
הנושא נעול.
למעלה