צפונית מובטלת

tal 74

New member
צפונית מובטלת

אני גרפיקאית, מובטלת מזה חודש. אני שולחת לכל מודעה קו"ח וגם שלחתי קו"ח לחברות שונות (אולי במקרה מחפשים...) מכל הטלפונים והפקסים ששלחתי הוזמניתי לראיון עבודה 1. וגם שם הוא הציע לי שכר מינימום ומשרה של 25-30 שעות שבועיות בנוסף את רוב הוצאות הנסיעה אני צריכה להוציא מכיסי (החוק קובע סכום מינימום להחזר נסיעות 250 ש"ח) המקום הוא סוף העולם שמואלה (אין מוניות ואוטובוסים שמגיעים לשם) כך שאני חייבת להגיע עם רכב ( אחזקת רכב) וגם הוצאות הדלק יעלו על600-700 ש"ח בחודש. (חישוב מהיר משכורת נטו של 1500-2000 ש"ח) -לא הסכמתי לכך אך מה שמפריע לי שמקומות עבודה מנצלים את המצב של השוק היום וכך גם המראיין אמר שהמצב בשוק קשה ואין עבודה וכדאי לי "לחטוף" הצעה זו מכיוון שייש המון קופצים. אני ממש נכנסת לדיכי, כי באמת המצב לא קל. אך אני לא מוכנה לזלזל בכישורי ויש לי המון לתת. אני מוגבלת מבחינת החשבון, וחושבת שלוש פעמים לפני שהולכת לסופר(בחיים לא חשבתי שאגיע למצב כזה) אני פשוט לא יודעת מה לעשות!!

תמי 2005

New member
הצעת עבודה

הי צפונית הצעתי אומנם לא בתחום הגרפיקה אצלי לא תעברי ראיון קר וקשוח אני מחפשת אנשים רציניים שיודעים להעריך את עצמם ומפרגנים לאחרים ,ויצטרפו לצוות שלי כיזמים בתחום שיווקי מעניין ומאתגר בסביבה תומכת ומפרגנת. אם יש לך עניין לבדוק את הנושא -אשמח להסביר במדויק.

למעלה