צפונים...

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
צפונים...

האם מישהו מכם מתייכס לסטיגמה, שכל מי שגר באזור רמת אביב הוא צפוני(ע"ע "סנוב")?...

לא, לפחות לא כולם

יש צפונים (ז´תומרת סנובים) שגרים בצפון תל אביב, ושאני מתכוון צפון תל אביב אני מתכוון לשכונות:רמת אביב, רמת אביב החדשה רמת אביב ג´, אפקה, נאות אפקה, צהלה, שיכון דן, תל ברוך, שיכון ל´ ויש נראה לי עוד, אני פשוט מתייחס אליהם כסנובים, למשל יש לי חבר שגר בשיכון ל´ והוא לא סנוב אבל הוא אמר לי שיש אצלו בבית ספר די הרבה סנובים. בכלליות לא כל מי שגר בצפון תל אביב הוא סנוב, יש אפילו כמה שגרים בדרום תל אביב ובמרכז שהם מתנהגים כמו צפונים.

danezeq

Member
האנשים הכי מגעילים והכי "סנובים"

הם במקרה אלה שמתייחסים לזה

kyle

New member
נחמד...../images/Emo6.gif

צודק, זה אומר שכל מי שאני מכיר הוא סנוב.... חחח.... אתה מקרה גר באיזור, נכון? מעל הלונה פארק?
והציונות תנצח....

danezeq

Member
אין כזה דבר "מעל"

יש "צפונית" ללונה פארק ואני גר צפונית מזרחית ללונה פארק

danezeq

Member
למה דווקא הדר יוסף ../images/Emo13.gif

יש איזה 10-20 שכונות ברובע הזה

asaf2000

New member
האם בבלי נחשב צפון??

בשלטי הרחוב כתוב ´לשכונות עבר-הירקון´ ובאנגלית "northern quarters", לפי זה בבלי לא נחשבת לצפון כי היא לא בעבר הירקון הצפוני, אבל באתר הבניה מדרום לבבלי כתוב "פרויקט היוקרה החדש של צפון ת"א". או עוד דוגמא: אם יש מכות בבית ספר והדרומים מרביצים לצפונים אז תושבי בבלי הם צפונים אבל אם יש מבצע נסיוני של אינטרנט מהיר בכבלים רק בצפון תל אביב אז בבלי לא נקראת צפון תל אביב. אז מה לעזאזל זה בבלי? צפון או מרכז? או דרום הצפון או צפון המרכז?

danezeq

Member
בבלי זה כבר לא כ"כ צפון

פעם שהעיר הייתה יותר קטנה- בבלי הייתה נחשבת צפונית היום בבלי היא פשוט במרכז ת"א

בתור נערה שלמדה בביצפר עם מלא כאלו

זה ממש לא ככה אני מכירה מלא דרומים שגם להם אפשר לקרוא צפונים=סנובים זה פשוט פוזה ויש לי מלא חברות מצפון תל אביב שממש לא סנוביות וכמו חן י גם את הסנובים. אני גרה ליד כיכר רבין דיזנגוף בין לבין....:)!

למעלה