צפונה לחרמון... ../images/Emo9.gif רב שלומות... ../images/Emo9.gif אז החורף הרשמי במדינת ישראל התחיל מזמן... ואני עדיין לא ביקרתי בשלג בחרמון... כן, כן, ישראלים ושלג לא קשור... ../images/Emo9.gif אז מכיוון שאמא שלי אוהבת מאוד טיולים ומכיוון שיש לי חבר חדש מדהים מדהים מדהים ../images/Emo9.gif החלטנו שעולים לחרמון לשישבת.. ../images/Emo9.gif (וגם ההורים שלו מצטרפים.. עכשיו אני רק שואלת מתי האירוסין.. ../images/Emo9.gif חיחיחיחיחוחוחוחוחוחהחהחהחה ../images/Emo9.gif כן כן אני יודעת שיש עוד הרבה זמן לדברים כאלו...) איזה כיף!!! ../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif../images/Emo113.gif אז בינתיים אני פה... וגם זה לא להרבה... ואני שולחת לכם המון ../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif&../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif ושלא תפסיקו לחייך לעולם! ותזכרו שתותי תמיד ../images/Emo9.gif גם כשעצוב!!! ../images/Emo9.gif ושאני תמיד פה בשבילכם וגם אם אתם רוצים איזה חיבוק ספיישל אני מוכנה לבוא אליכם לתת חיבוקי ולחזור הבייתה ../images/Emo9.gif (חחח טוב קצת הגזמתי.. אבל לא נורא... הבנתם את הפואנטה...) אז שיהיה לכם יום/לילה מעולים מלאים באושר ואהבה, ליאתושלכם.