צפון ארגנטינה

LIRY1

New member
צפון ארגנטינה

ההודעה שלי פשוט נעלמה... אני עכשיו בבוליביה, מתכננת לרדת עוד מעט לארגנטינה, אבל מעוניינת לראות דברים בדרך, לא בהכרח מקומות מתוירים (עדיף לא..) - ושמעתי הרבה על צפון ארגנטינה, אבל לא מצליחה למצוא מידע!!! אם מישהו יכול להרחיב - אנא עשה זאת!!!! תודה מראש, צ'או..

jeshu

New member
שימי אצבע על המפה ופשוט סעי לשם יהיה לא טוב - סעי למקום אחר. זה שאין יותר מידי מידע זה טוב. תספרי לנו מה שתגלי.

natyh

New member
אתמול

שודר בערוץ 8 שוב הסרט על האמהות היהודיות בכיכר האמהות בבואנוס אירס : אלה שהחונטה הגנרלים חטפו ורצחו את בניהן והיה דגש על חוסר האיכפתיות של השגרירות הישראלית . כולל אישים כמו שמיר ושרון שבאו לסגור עיסקאות נשק עם הגנרלים , ולא עצרו לרגע אפילו כדי להציל את מי שאפשר היה להציל , אפילו לדבר עם ההורים שילדיהם נחטפו מהבית לא הסכימו . אז כן יש הרבה מקומות לבקר בבואנוס איירס : הרבה פיגועים שנעשו שם , הרבה דם יהודי נשפך , כשתגיעי לשם תביני מה זו גלות . נתי

uribenyosef

New member
מפה אטרקציות של צפון ארגנטינה

את המפה המלאה מחלקים במשרד תיירות ארצי בבואנוס איירס

gabylevy2003

New member
Quebrada de Humahuaca

זהו שבר ההומאואקה שאפשר לטייל בין נקיקיו המדהימים טיולים חצי יומיים או פשוט לסוע שם באוטובוס לאורכו ולהנות מן הנוף. הנופים מסביב הם מדהימים (מצטער, הדיסק עם התמונות בבית) עם המון סלעים בהמון צבעים... אנחנו עצרנו ב Humauaca וב Tilcara המדהימה - אפשר להשאר בכל אחד מן המקומות כמה ימים ולטייל בסביבה (גם באופניים). רוב הישראלים שדיברנו איתם דילגו על אזורים אלו ורצו ל Salta אבל יש שם טיירים ארגנטינאים (לא בהמוניהם אלא עם כן יש פסטיבל רוק בטילקרה... אני לא זוכר מתי זה). יש גם מדברית מלח באזור (דרומה מטילקארה, בחצי הדרך לחוחוי). אז טוב באופן כללי כל האזור לא הכי מטוייר שבעולם ושווה לעבור דרכו. דרומה מסלטה אני ממליץ בחום על קאפייטה ועל טפי דל ואשה.

Yo-man

New member
מה זאת אומר הדיסק בבית ?

אנא הבא את הדיסק. מעניין אותי לראות במה מדובר (ולא בא לי לעשות חיפוש באינטרנט. רוצה לראות מה שאתה ראית) תודה

למעלה