צע"ד אחד קדימה!

lior05

New member
צע"ד אחד קדימה!

לאחרונה קמה קבוצה באזור השרון, קבוצת צע"ד. .. קצת פרטים באתר המצורף.. http://www.tzaad.com

נחמד, אבל ../images/Emo26.gif

מה זה "אנו קוראים לכם לתמוך בתוכנית ההתנתקות"? האם קראתם את הטקסט של תכנית זו, כפי שהוא אושר בכנסת? הרי שאר הסעיפים, המדברים על הגברת ההתנחלות בגדה, עומדים בסתירה מוחלטת להתנגדותכם ל"מדינה דו-לאומית" ול"שליטה ב-3 מיליון פלסטינים".

tapr

New member
אה?

יש סעיפים בתוכנית שמדברים על הגברת ההתיישבות בגדה?
תוכל להפנות אותי לנוסח המלא?

תכנית "ההתנתקות" (ההדגשה שלי)

מה שכתוב ברור דיו גם בלי המילה המפורשת "הגברת..." "==עיקרי תוכנית ההתנתקות המתוקנת==
ישראל תפנה את אזרחיה ואת מתקניה הצבאיים מרצועת עזה .
ישראל תפנה ארבע התנחלויות בצפון השומרון ([[גנים]], [[כדים]], [[חומש]] ו[[שא נור]]) ומתקנים צבאיים קבועים באזור.
לישראל תהיה שליטה בטחונית מלאה באוויר ובים אך הותר לפלשתינאים לפתוח את נמלי הים והאוויר ברצועה .
מבנים דתיים כגון [[בית כנסת|בתי כנסת]], [[מקווה|מקוואות]] ו[[בית קברות|בתי קברות]] יפורקו ויועברו בשלמותם אל היישובים החדשים שיוקמו למפונים. לגבי הבתים הפרטים הוחלט להורסם ולתת לפלשתינאים לפנות את ההריסות במימון ישראלי ובינלאומי.
[[חוק פינוי-פיצוי]]: פיצוי ושיקום המתנחלים שיפונו.
השארת גושי ההתנחלויות הגדולים ב[[יהודה ושומרון]] בידי ישראל, בכל הסכם קבע עתידי. שרון טוען שתוכנית ההתנתקות השיגה התחייבות לתמוך בעמדה זאת מ[[ארה"ב]]".

ערב רב

New member
../images/Emo6.gif אני תוהה אם גם שאר "הודעותיך"

הן למעשה העתקות מאתרי אינטרנט מאוד מסויימים.

אגב, לערב רב יש ספק בנכונות הטקסט.

מן הסתם, יש לו גרסה אחרת של הטקסט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=247&msgid=56179330 כפי שאתם רואים בקישור, הגרסה שהעתקתי מוויקיפדיה אפילו עוררה את צחוקו של ערב רב, הידוע בחוש ההומור שלו. אז נשאר לנו רק לחכות לגרסה הדגש|האמיתית של הטקסט, שיציג לנו ערב רב.

ערב רב

New member
../images/Emo151.gif אני אהיה ישיר:

האם זו הגניבה הראשונה שלך כאן בפורום?

עזבו אותו ../images/Emo6.gif

הוא פישל בגדול עם הטקסט מוויקיפדיה, ונשאר לו רק לחזור ולצעוק כמו תוכי: "שאר הודעותיו של טלמון!", כאילו בשרשורים אחרים הוא יצא יותר חכם
אז למה אתם משחקים לידיו, ועוזרים לו להיחלץ מהפשלה השגרתית שלו?

ערב רב

New member
../images/Emo6.gif אתה מוכן להסביר לכולנו לאט

איך בדיוק "הוא פישל בגדול עם הטקסט מוויקיפדיה"?

תמיר1991

New member
איזה אתר נלעג../images/Emo6.gif

כמה טמטום יכול להתרכז באתר אחד?! תמיר.

ערב רב

New member
../images/Emo151.gif אני מציע שתעתור בפני מועצת

הפורום הסודית והקנספירטיבית שאתה בטוח שקיימת.

למעלה