צער גידול הורים

צער גידול הורים

אני בבעיה ואסםר עליה בקיצור. אבא שלי לא אובחן אף פעם כחולה או כסובל מהפרעה כלשהי אבל זה נורא ברור לי ולקרובי שהוא לא בסדר. הוא מסובך בחובות כבדים וגם יש המון נושים והסיפור קשה נורא. הוא איש עצבני נורא והוא גם נאלץ לברח ולהתחבא מכל מיני רשויות. שום רכוש לא רשום עליו וזה גורם גם כן לבעיות. לא אצליח בחיים לשכנע אותו לקבל טיפול אפילו שאני חושב שהוא סובל ממחלת נפש. אני לא יודע מה לעשות כל עצה אברך עליה תודה

sharpantie

New member
נראה לי שכדאי לך לפנות

לשרותי הרווחה באזור מגוריך להסביר את העניין ולבקש מהם עיצה למי לפנות. בנוסף אם יש במעשים של אביך משום גרימת נזק לעצמו או לסביבתו (שימוש באלימות , איומים וכו´) נראה לי שאפשר לפנות לפסיכיאטר המחוזי שיתערב בעניין. וזאת גם נגד רצונו של אביך. איני יודע אם הבנתי נכון את המקרה של אביך כי חסרים פרטים , אך אנימקוה שעזרתי במשהו.

גרא.

New member
מהמעט שחשפת,אפשר להבין שמקור

המתח הנפשי שלו,הוא ההסתבכות בחובות כבדים,ואין בהתנהגותו,לפי דבריך,משום ביטוי למחלת נפש אלא לקשיי תפקוד במצב הלחץ שנוצר.לדעתי מה שהוא זקוק לו, הוא לא טיפול נפשי, אלא צ´ק פתוח,שיוכל לשלם בו את כל חובותיו.אביך זקוק מאד במצב המשברי בו הוא נמצא,לתמיכה,לחום ולאמפתיה..דיבורים על טיפול,או אשפוז, אינם במקומם,ועלולים באמת להחריף את מצבו.

למעלה