צער בעלי חיים!

SaPiRoOsH12

New member
צער בעלי חיים!

חשבתי שדבר כזה חשוב שתהיה עליו הודעה חדשה. תקראו את הכתבה ותראו כמה בני אדם יכולים להיות מגעילים ושפלים. כתבה על מישהו שרצח את הכלב של ועד הבית. איך אפשר לעשות דבר כזה?! ליצור כל כך מתוק שלא עשה שום דבר! (אולי אני קצת יותר מדי דרמתית פה פשוט אני לא יכולה לשמוע דברים כאלה ולא לבכות) גועל נפש של בני אדם. פשוט גועל נפש

galb1212

New member
../images/Emo46.gif

בן אדם מניאק! חרא! אם זה היה תלוי בי, הייתי נותן לו עונש מוות

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo45.gif בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה ממש ממש ממש צודק אם היו כורתים לכלב שלי את הראש אני הייתי בא אל האיש הזה וכורת לו גם את הראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שכטרית1

New member
אני בעד שיתנו לו עונש כמו של עונש

של מי שרוצח בן אדם! מי שרוצח חיה בהחלט מסוגל לרצוח בנאדם! כלב מסכן.. בעלים מסכנים.. האיש הזה רוצח!

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif כם את צודקתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מגיע לו לשבת בכלא כאילו הוא רצח ראש ממשלה ואני אומר את זה ברצינות לחיות צריך להתנהג כאילו הם בני אדם והיא שרצח את הכלב הזה הוא ממש ממש לא בן אדם הוא פסיכופת מפגר שמשעמם לו בחיים אז הוא כורת ראשים לכלבים...

liatusha3000

New member
../images/Emo97.gifהנה התגובה שלי באתר ההוא:

"זה נורא !! תראו את התמונות שלו !! בן חצי שנה !! הבן אדם ההוא נקשר אליו !! איך פשוט כרת לו את הראש !! חשבתי שאני לא אבכה מהכתבה אבל זה יצא לי !! למה למה למה ??? חרא הבן אדם !! איזה בן אדם ??? הוא תת תת תת תת ת(ח)ת של הבני-אדם !! תכרתו לו לתת הבן אדם הזה ת'ראש !! חרא אחד !! הוא היה בן חצי שנה תמים ומסכן מתוק וחמוד !! "

למעלה