צעקות בשעות לילה

פנומן 72

New member
צעקות בשעות לילה

תגידו, נגיד שאתם מביאים בראש בשעת לילה והפרסונה זועקת מרה מהנאה (או מכאב, אבל למי אכפת). ולמחרת אתם יורדים במדרגות וכולם מסתכלים עליך במבט של "אני יודעת מה עשית בלילה האחרון". אתם לא ממש יודעים לתרגם אם המבט הוא "הפרעת לי לישון" או "שיחקת אותה יא אלפא-מייל". מה תהיה תגובתכם ? אתם משפילים ראש בקטע מתנצל או מנפחים את החזה בגאווה ? כי אני עוד לא ניתקלתי בשכנים ואני לא יודע איך אגיב ...

גניפר14

New member
אחד ששואל שאלה כזו זה או ש........

.הוא עבר לדירה חדשה ולא מכיר את שכניו ולא נעים לו מהם ולכן הוא שואל מה לעשות או ש....... זו פעם הראשונה בחיו שהוא מזיין.

פנומן 72

New member
עברתי לא מזמן דירה

בדירה הקודמת גרנו קומה אחרונה, וגם הבתים ליד היו מאוד רחוקים, כך שלא ממש ראינו שכנים. עכשיו אנחנו גרים קומה שניה והבניה צפופה והקירות עשויים חול. בן אדם שמפליץ מתחת לשמיכה שומעים אותו בסלון של השכנים. בעיה.

גניפר14

New member
זה מה שחשבתי נו איך האינטואיציות שלי?

תיארתי לי שזו הסיבה מבין השתיים שהבאתי. כי אתה כבר משופשף בענייני נשים כך שהאופציה הזו היתה מבחינתי מאוד קלושה. בכל אופן אם שומעים כל פלוץ זו בעיה רצינית אז בטוח שמעו אותכם בלילה וואיי ואיי איזה פאדיחות. אני הייתי במקומך שמה את המסכה של אלו הזוכים בלוטו או טוטו לא יודעת . ואז הייתי יורדת במדרגות. אין אופציה אחרת או שתעשו זאת בחדר האטום אם יש לך אחד כזה. או פשוט בשעות שהשכנים נמצאים בעבודה או תשימו מוזיקה מטאלית חזקה כדי לטשטש את הרעש. או שתלווה מהבחור עם מכשיר הבייבי לייס שיחשבו שהחברה שלך מסדרת את השיער ויש לזה גם כן רעש שמטשטש. מקווה שעזרתי במעט.

פנומן 72

New member
לא עזרת ולו במעט

wish2

New member
בעיה מגניבה

לא היית רוצה מישהי ממלמלת נכון? כשאני מרגישה שזה נהיה מוגזם ועדיין לא קיבלתי את הבום הסופי אני סוגרת פינה עם הכרית.

פנומן 72

New member
אני מדי פעם שם לה יד על הפה שלא תצעק

אבל זה נותן לי תחושה של אונס וזה לא ממש מדליק אותי ..

גניפר14

New member
אם ביד אחת אתה חוסם לה את הפה

וביד השנייה כך אני משערת מחזיק את עצמך שלא תיפול עליה אז הידיים שלך תפוסות ואתה ממש לא יכול לענג אותה חוץ מהאקט עצמו

כשאתה מחזיק את הנברשת עם הרגליים

בתנוחת שושנה מהתקרה. כל עם ישראל עושה את זה ככה, מה לא ידעת
?

גניפר14

New member
תאמר לי אתה?

הרי אתה זה שהסברת כאן שאתה סותם את הפה של החברה שלך שלא תצרח . אז מה אתה עושה עם היד השנייה? הגיוני שתחזיק את עצמך אחרת תיפול עליה וחס וחלילה תמחץ אותה מה לא מובן. או במקרה שאתה למטה והיא למעלה אז התנוחה שחשבתי עליה לא תופסת במקרה הזה.

תופסת, בטח תופסת ../images/Emo24.gif.

סיניות הרי קטנות כמוני, אם תראי את זה מנק' המבט שלי, הינה לך מידע. אני 156 ס"מ, בן זוגי 186 ס"מ. כשאני למעלה, הוא בהחלט יכול להגיע עם היד לפנים שלי
.

פנומן 72

New member
אותן מידות

היא גם - 157 אני 184 אבל במיסיונרית איפה יש לי ליפול ? ואני לא מועך אותה - יש לנו מזרון פולירון. הוא טוב לסקס.

wish2

New member
חח

שים יד על הפה ותידאג ליהיה אפשר לנשום . לא יכול להיות שלא מדליק אותך אונס .הרי אונס במות 11 באפגניסטאן זה דבר שבשיגרה .

פנומן 72

New member
לא. אונס לא מדליק אותי.

אני אוהב לראות סצנות של אונס כסרט, וזה בגלל שאני יודע שזה סרט. אבל אם אני רואה במציאות - מי שיקח בזה חלק ישיב נשמתו לבוראו בהקדם.

למעלה