צעצועים למיניהם...

• פותח הנושא ע86
  • פורסם בתאריך

ע86

New member
צעצועים למיניהם...

שלום לכולן. אני מאוננת בערך מאז שאני זוכרת את עצמי. אני עדיין בתולה, ולכן אני עושה זאת רק בעזרת גירוי הדגדגן. מדי פעם אני חושבת אולי כן לעשות את הצעד ולקנות משהו שגם... יחדור, אבל היות ולא שכבתי עם אף אחד מעולם, אני לא יודעת עד כמה זה רעיון טוב. כמובן שההחלטה בסוף היא שלי בלבד, אך בכל זאת רציתי לשמוע לדעתכן...

אני בעד

את יכולה לקנות ויברטור שישים דגש על הדגדגן ולא על החדירה עצמה. משהו בסגנון המיני דולפין אם אני לא טועה. כשאני אומרת ישים דגש אני מתכוונת שהגוף הויברטור יהיה קטן או דק, ואילו היחידה שנועדה לגרות את הדגדגן תהיה המשמעותית. אני ממליצה לך בחום על החנות "סיסטרס". שנית, אני מבינה שמה שחשוב לך זה קרום הבתולים? כלומר שהראשון שלך יהיה זה שבזכותו הקרום יבותק? מדובר בנקודה שהיא בעלת משמעות רגשית- נפשית. האם את משתמשת בטמפונים? אני יכולה להגיד לך שאני השתמשתי בויברטור לפני הגבר הראשון שלי ונכון שבפעם הראשונה עם הויברטור קצת כאב (כי כאמור הייתי בתולה עדיין), אבל מצד שני, ביחסי מין הראשונים שלי נהניתי מאוד, דווקא בגלל שלא היה לי את הכאב המוכר. (יכול להיות שזה גם עניין של הגוף ואנטומיה וכו').

ע86

New member
תשובות

לגבי החנות: ראיתי שהמליצו לא לקנות באינטרנט פעם ראשונה. מצד שני, אזור ת"א קצת רחוק לי... במידה ואחליט לעשות את הצעד ה"נועז", האם קנייה באינטרנט תהייה בכל זאת אופציה רלוונטית? אני לא חושבת שעניין קרום הבתולים הוא זה שמפריע לי (בכל זאת, איפהשהו, בגילי ה"מופלג" קצת מפדח להיות בתולה). ההסתייגויות שלי הן קצת אחרות. אני משתמשת בטמפונים רק כשאני ממש ממש חייבת... בכל מקרה, תודה רבה על התשובה!

dooshka

New member
כדאי לקנות, עדיף שלא באינטרנט

הי , צעצועי מין זה משהו מומלץ בחום , לוהט, אבל עצה שלי- עדיף לך לגשת לחנות ולראות את הויברטורים ,לשמוע עליהם (ואותם, כי יש כאלה ממש רועשים!) והכי חשוב- להרגיש אותם! את התחושה שלהם, את עוצמות הרטט (מה שנעים על היד נעים עוד יותר בין הרגליים :)) . אכן חנות נעימה כמו סיסטרס מומלצת, אבל אם את גרה באזור הצפון - יש חנות מקסימה ומזמינה בחיפה שנקראת "ריגושים", מנוהלת ע"י אישה עם צוות נשים מקסימות שיעזרו לך למצוא את הצעצוע החדש שלך. תתחילי לחשוב על שמות ... D: ולגבי השאלה הקודמת שלך - אני לא יודעת מה ההסתייגויות שלך מסקס, אבל אני מכירה הרבה נשים שפשוט עשו סקס כדי "להיפטר" מבתולין ולהפתח לעולם , אבל אני חושבת שאת צריכה לעשות מה שטוב לך, אבל דעי, בתור אחת שגם אוהבת לענג את עצמה - חדירה של ויברטור וחדירה של גבר- זה אחרת לגמרי לגמרי לגמרי....

dundyduck

New member
וואלה, נשים, אני בכלל גבר וסתם משעמום נכנסתי

אבל בנשים קצת אני מבין יש נשים של דגדגן ויש נשים של חדירה אם את כל כך נהנית מדגדגן לכי על זה יכול להיות שמחדירה זה לא כל כך יעשה לך את זה אבל אם או בעצם כשיקרה לך עם גבר, תובילי אותו לחדירה ועם קצת רוק על האצבע גירוי בדגדגן השילוב הזה בו זמנית קטלני לא כל הגברים מודעים לזה או בכלל עצלנים אז תובילי אותם בטוח תהני

למעלה