צעצועים וזה.

כל אחת והדרכים שלה לגמור ולעיתים ברצף

התשובה שלי אליך

קניתי מוצר ב 800 ש"ח(
) החזיק מעמד יפה מאוד והייתי מנקה אותו עם מטליות לחות עד שאמרתי לפחות פעם בננקה אותו עם מים בכל זאת יותר סטרילי אבל הוא התפרק לי ל 2 החלק שמשתמשים מהחלק האלקטרוני וזה למרות שהוא היה כאמור אמור להיות עמיד במים

הפעם כשבאתי לקנות (במקום אחר) אמרתי לה שלא משנה לי עמידות במים ואז סיפרתי לה את מה שכתבתי גם לך אז היא ענתה לי עדיין לא מצאו את הסיבה לזה שזה קורה אז באמת עדיף לא להתקרב איתם למים אלא לנקות אותם עם מטלית/מגבון לך וזהו

אז כשאני כותבת לך מניסיןן שלי מה זה אומר

אדפטציה

New member
בינתיים

לא רואה באתר משהו זהה לזה. בתקווה שחברה שלי תראה משהו שאין באתר:)

קטניפ

New member
מבין מה שהראת

זה הדגם שפיזית עשה לי הכי נעים ביחס לחלופות.
אני עדיין ממליצה הרבה יותר על החברה השניה.
ואפילו זוממת על חבר חדש....

אדפטציה

New member
ויש לך מושג

אם המוצרים שלהם נמכרים בחנויות, רק ברשת? ואם כבר בחנויות, בברלין יש?

קטניפ

New member
את הראשון קניתי פה בארץ

ואת הבא אני מתכוונת לרכוש און ליין כי זה משמעותי זול יותר.
יש להם שירות לקוחות יעיל, אני בטוחה שאם תשלחי מייל הם ישמחו לענות.

חופ שיה

New member
גם לי יש את ה- stubby והוא להיט מבחינתי.

עשוי מחומר מעולה, מרגיש הכי קרוב לזין אמיתי מכל הצעצועים שניסיתי עד כה שמיועדים לחדירה, רוטט, נוח לתפעול, אוהבת את הגודל/עובי שלו- מתאים לשני הנקבים מבחינתי
.
הקצוות שלו, כשהוא עמוק בפנים מתחככות בתחילת פי הטבעת ובצד שני- בכניסה לנרתיק, דבר שיכול לשנות את תחושת המגע שלו- לי זה עושה נעים- גיוון. :)
ו....................ניתן להשתמש בו כמו פוקט רוקט כי יש לו רטט (שניתן לוסת את העוצמה שלו)= ויברטור לדגדגן.

ממליצה בחום למי שמחפש/ת צעצוע לחדירה ולו בגלל החומר שהוא עשוי (אין דברים כאלה בשאר החברות היצרניות של צעצועי המין - אני לפחות לא פגשתי. לא, אני לא עושה פרסומת לפאן-פאקטור.:)). אז כל צורה מהמוצר הזה עם אותו חומר כמו שלו- מומלץ !

In Limbo

New member
גם אני לא אהבתי אותו

מאז שקניתי השתמשתי פעמיים שלוש ומאז הוא מונח בארון.
הרטט שלו חלש מידי, הוא עצמו קצר מידי וכשמחדירים אותו, הרטט לא מגיע לדגדגן. בתור אנאלי הוא מעט רחב לטעמי.
מה שכן, החומר ממנו הוא עשוי מאוד מאוד נעים והוא עשוי ונראה מאוד איכותי. אבל כל זה לא שווה כלום אם בתור צעצוע הוא גרוע עבורי...
בקיצור, בזבוז של 500 שקל

חופ שיה

New member
מדהים איך לכל אחת הוא מרגיש אחרת.:)

ניסית לסובב אותו ימינה ושמאלה (45 מעלות בערך) כשהוא עמוק בנרתיק- זה יוצר חיכוך מעניין ומענג בפתח הנרתיק ומסביב לו? (מה גם שהחלק העבה/רחב יותר שלו נמצא בתחתית, לפני "המעצורים").
נכון, הרטט יחסית חלש אבל משום מה, לי הוא עושה את העבודה (למרות שאני מעדיפה רטט חזק יותר בד"כ). רק לוקח קצת יותר זמן. לפעמים זו ברכה כשהאורגזמה לא מתפוצצת מיד.

יש צעצועים שככל שמשתמשים בהם, זה עוזר למצוא את הדרך האולטימטיבית לשחק איתם, כך שאולי בכל זאת, כן יהיה נעים ומענג איתם.

לכן בדיוק

תמיד מומלץ ללכת לקנות אותו עם מי שצריכה להשתמש בו בעצמה או שתך לבד ותבחר

למעלה