צעיריםםםםםםםםםם!!! עד מתי נוב' 03

shpitzi1984

New member
צעיריםםםםםםםםםם!!! עד מתי נוב' 03

אני לא מאמין שכולם התגייסווווווווווווווווווו/ מתגיייסיייםםםםם בקרובבבבב. אני עוד זוכר שכשהגעתי אז בדיוק גיא ניהיה מנהל ואומני... וששנאתי את אור למרות שלא הכרתי אותו והוא עוד היה צעיר (הרבה יותר ממה שהוא עכשיו). ואת השיחות העמוקות עם דנה mystress of blood שהיתה אנשימפובית (ועכשיו היא לא) ואת היציאות המטומטמות שלנו לתל אביב במפגשי פורום של איזה 4 אנשים. ואת כל הפעמים שנכנסנו לגיא למחשב כשהיינו אצלו כולם ועשינו לו העתק הדבק 20 אלף פעם על כל הדברים בשולחן עבודה.... בקיצור זה קטע עצוב לכולם... חוץ ממניייייייייייייייייייייייי אני משתחרר עוד מעט בע"ה how much? nov 03 untill when? nov 03 עד מתי צעירים יעלוזו?????? ועוד ועוד משפטי פז"ם דצברתי במהלך שירותי הצבאי העתיקקקקקקק!!!! חחחחח אז אני מתגעגע לכולם בפורום לפחות לאלה שאני מכיר... וגם לאלה שאני לא מכיר אני מתגעגע... ולאלה שיגיעו בעתיד לפורום אני גם מתגעגע... ואנה תשמרי על קשר זה שחבר שלך בחו"ל זה לא אומר שלא צריכים להיפגש... ואור אתה עושה בית זונותתתתת למה את לא שומר על קשר????? מת עליכםםםםםםםם!!!!!!!! (עד כאן ההודעה השנתית שלי חחחח) שנה טובההההההההההההה ולסיום... קניתי חומוס וצ'יפס באבו גוש עד מתי? נוב' 03 נשבר לי הזין כואב כבר הראש עד מתי? נוב' 03 לא קצונה ולא נעליים עד מתי נוב' 03 חחחחחח

BiAAcH

New member
שפיצי, דווקא הרווחתי מזה שגיא

התגייס..(מי המנהל עכשיו ביצ'??!?!) ואני אבוא, רק תזמינו אותי!! אני לא רוצה לישון עם עמוס ואביבה במיטה!! טוב..במחשבה שניה זה דווקא אפשרי...

shpitzi1984

New member
למה לישון עם עמוס ואביבה?????

בזמן שיש לך גבר שרירי מסוקס יפה תואר כבר עוד מעט דוקטורט מלך המלכים האחד הבלתי מנוצח המשתלם האחד והיחיד זה שכל הבנים רוצים אותו וכל הבנות רוטצות להיות דומות לו זה שכשהוא הולך ברחוב כלבים רודפים אחרי הישבן שלו כי הוא סביר להניח חירבן במכנסיים, זה שכל פעם שהוא מרים יד אנשים מתמוססים לרגליו... בקיצור מי אם לא האחד והיחיד שוב אנייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!

BiAAcH

New member
חחחחחחח..

שפיצי, אתה מפר לי את התסכול... מתי אני רואה את הגבר המסוקס והשרירי שלי..?

Green mnm

New member
תהיה בריא..

אגב אנשים, השרמוטות הקדימו לי תגיוס. תאריך ישן: 17.4.2007 תאריך חדש: 22.10.2006

shpitzi1984

New member
וואייי איזה יופיייי

כשאת תתגיסי אני יוצא לחפש"ש יאייייייייייייייי

omni96

New member
חחח עדיין לא בית זונות

אני מ-7 עד 22 בבסיס מתעפץ כמו דוב שמן וטוחנים אותנו עם שיעורים קיצר כרגע אין לי זמן הרבה לנשום אבל אני מנסה מאי 06 מחזור שכל בת הייתה מתה לקבל

holly shit

New member
חחיחי החיים שלי טובים

אני קמה ב-7 לומדת עד 4-7 ככה ופנויה כל הערב. פעם בשבוע אפטר, תמיד שו"שים ואתמול הפתיעו אותנו עם אפטר (!!!!!!!!) קטלני זה אהה

למעלה