כל צעיף ש"יושב" היטב על האגן כלומר,,מחזיק אותו,, הוא בגדר נח,, הייתי אומרת שהשני הכי נראה לי אם כי השניים האחרים,,לא פחות יפים,, מאין הצעיפים המדהימים האלו ?
את הצעיף המצלצל הראשון שלי. אני מאד אוהבת לרקוד איתו בשיעורים. ראשית מפני שזה מאד נחמד שהצילצולים מעודדים את התנועות. זה עושה שמח ונותן פידבק. שנית, כאשר מתאמנים להזיז חלק בגוף מבלי להזיז את האגן והצעיף מצלצל, זה סימן להקפיד יותר על ההפרדה
הצעיף הראשון שרקדתי איתו, ואני עדיין לפעמים גם מתאמנת איתו, הוא הצעיף שאמא שלי הביאה לי (טוב, יש לו ערך רגשי). את הצעיף הראשון והמצלצל שלי קניתי בערך לפני חודשיים. זה צעיף משולש שעוטף את האגן וקצת למטה ואני מאוד אוהבת אותו, הוא מאוד נוח לי. אני אוהבת לרקוד איתו, להתאמן איתו והכי אוהבת את הצלצולים שלו. ובאמת גם אני שמתי לב שכשאני עושה הרעדות אז אני אוהבת לראות את המצלצלים זזים. לפני שבוע קניתי עוד צעיף אגן מרשת שחורה עם חוטי זהב כאלו ופרנזים ארוכים אבל שמתי לב שהפרנזים קצת ארוכים לי מידי (הפרנזים דומים לאלו שבתמונה עם החצאית הירוקה והצעיף הבורדו) ולא כ"כ נוח לי, אז שוקלת מה לעשות איתו. אני לא רוצה לגזור ובטח שלא לבד כי זה עדין ואני מפחדת להרוס, לעומת זאת אני חושבת שאם אני אתחיל מתישהו לרקוד עם חצאית אז זה יהיה לי נוח כי זה לא יתקל בי (ולהפך), בקיצור אני צריכה לחשוב מה לעשות איתו כדי שהוא יהיה יותר פרקטי. איילת.