צעיך עם הפלת עין

צעיך עם הפלת עין

אני מעונינת לדעת איך סורגים צעיף עם הפלת עיין. התחלתי בפטנט 5 ס"מ ומה עכשיו?". כאשר אני מעלה עיניים חדשות איך לסרוג שורה ימין שורה שמאל או רק ימין"

iris3111

New member
אם תיסרגי שורה ימין שורה שמאל הצעיף יתגלגל לך

את יכולה ליסרוג הכל ימין ואז לא יתגלגל. הצעות נוספות: שורה מעלים עניים ושורה מורידים עניים. מס' שורות ימין, שורה מעלים עניים ושורה אחרי מורידים אגב יש הסבר גם במאמרים מציעה לך להיכנס ולטייל. בהצלחה.

אם את מתכוונת למה שאני הבנתי אז

אחרי הפטנט את מעלה עין בין כל עין. אם יש לך 20 עיניים בשורה זה יהפוך להיות 38. שימי סיכת בטחון בשורת העלת העיניים על העין הראשונה של העלאה זה יזכיר לך אח"כ מאיזה צד מפילים את העיניים. הסריגה היא כמובן כמו שרשמת שורה אחת ימין, שורה אחת שמאל. לסרוג כמעט עד הסוף של החבילה תשאירי לי קצת לפטנט לצד השני אחרי הפלת העיניים. ואז כמו שהעלית את סורגת עין כן , עין מפילה מהמסרגה. מושכת את הצעיף וזה נפרם והעיניים נעשות גדולות והצעיף הופף לכפול מהאורך שלו. נסי ותהני. לצעיף נחוץ חבילה אחת של צמר דק זה כי יפה עם הדקים. לא משנה איזה. בהצלחה !

תודה בהחלט לזה התכוונתי

ואנסה, עוד שאלה חותלות איך מתחילים ואיך מסיימים לילדה בת 10 תודה

תלוי בדוגמא.

אני אוהבת 2 דגמים צמות ופטנט כפול או רגיל. אז אם אני סורגת צמות אני מתחילה משורה ראשונה את חלוקת הצמות והחל משורה 6 וכל 6 שורות לאילך מצליבה. אם פטנט אז פטנט לכל אורך החותלת. לעניין כמות עיניים על המסרגה הכי טוב למדוד את הילדה בחלק הכי רחב אליו את מכוונת שתגמר לך החותלת ובהתאם לזה לסרוג דוגמית ולחשב כמות. בהצלחה !

למעלה