צעידה ביסקסואלית במצעד בירושלים !

eladli

New member
צעידה ביסקסואלית במצעד בירושלים !

השנה, במצעד הגאווה הירושלמי שייערך ב- 30/06/05, תצעד קבוצת ביסקסואלים גאה ונראית יחד. בפעם הראשונה, נצא לזמן מה משורות הארגונים והעמותות, נתאחד ונראה לכולם שיש גם ביסקסואליות וביסקסואלים בישראל, שיש להם ניראות וזהות משלהם, וקולם יישמע. ההתאספות הכללית לקראת המצעד תתקיים בשעה 18:30 במדרחוב בן-יהודה ואז יחל המצעד. קבוצת הביסקסואלים תפגש מעט קודם, ע"מ להכיר ולהתכונן לצעידה. הכינוס הביסקסואלי ייערך בשעה 17:30 על המדרגות של הבנק הממוקם בכיכר ציון (המקום הכי בולט באיזור). במפגש זה יימסרו גם כל הפרטים לגבי מפגש פורום ביסקסואלים שמנהל דניאל בגוגיי, המפגש ייערך בת"א כשבוע אחרי המצעד. שימו לב ! לרשותנו יהיו מספר אמצעים שיגדילו את הניראות שלנו: מגפון (כדאי להתחיל ולהכין מראש, שירים וסיסמאות) סטיקרים (כבר מוכנים ויצאו מקסימים!) שנפיץ תמורת תרומות (3 ש"ח ומעלה-כדי להחזיר את הכסף לאלו שתרמו מכיסם כדי להדפיסם), סיכות ביסקסואליות גאות והפתעה נוספת. אנא הצטיידו בצבעי הדגל הביסקסואלי: ורוד(40%)-סגול(20%)-כחול(40%). הנה מס` רעיונות: ביגוד בצבעים הנ"ל, איפור פנים, צעיפים, בדי משי, דגלים תפורים מאולתרים, טייצים, וכמובן - פוסטרים !!!! דבר נוסף, כדי להעצים את אפקט הניראות שלנו, אנו מבקשים מכל אחד ואחת מכם, להביא עוד חבר, חברה, חברים, סטרייטים, בי, הומואים, לסביות, טרנסים, מתעניינים, מתלבטים, משפחות וכו` לצעוד איתנו. ישנן קבוצות רבות שצועדות ואולם בפעם הראשונה, ודווקא במצעד החשוב הזה שכ"כ מאיימים על קיומו, יבואו הרבה אנשים וחשוב שנבלוט כמה שיותר. בקשה אחרונה: אנא העתיקו והדביקו הודעה זו במייל ושילחוהו לכל החברים/מכרים/שותפים עיסקיים/רשימות תפוצה של ארגונים שיש ברשותכם. הפיצו הודעה זו אל כל קבוצת דיון או פורום בו אתם פעילים. לשאלות ולהסברים נוספים ניתן לפנות אלינו במייל: [email protected] או בפורום ביסקסואלים בגוגיי. חג גאווה ביסקסואלית שמח !
"ביסקסואלים בישראל"

erez1400

New member
חג גאווה ביסקסואלי שמח ?! ../images/Emo31.gif

אני חושב שהנטיה ההומוסקסואלית היא ותיקה, יציבה ומספיקה בהחלט. למי שזה לא מספיק לו/ה יכול/ה להיות יצירתי/ה ולהיות לסבי או לסבית לצורך העניין... זה עדיין קצת יפריע לי אבל אני אתרגל... למה להמציא עוד נטיות??? ואיזה שילוב צבעים מזעזע!! אולי כדאי שתחשבו על זה עוד קצת... חג שמח

אני בדר"כ נוטה שלא להגיב

אבל ארז, בחייך... מה כל הקישקושים חסרי התועלת הזאת? לאן נעלם הערך הקדוש של הצבעים שלנו בדבר קבלת השונה? אביב.

שפנפן

New member
מסכים לגמרי על אביב

"להמציא עוד נטיות"? קודם כל מדובר בהגדרה עצמית ולא ב"נטיה". מעבר לכך, לכל אדם יש זכות להגדיר את עצמו ואתה לא יכול לומר שהביסקסואלים נמצאים מחוץ לציבור הגאה, כי הם פשוט לא ואני לא מבין מה הבעיה שהם יצעדו בקבוצה.

למעלה