רציתי לכתוב הודעה דומה אבל פחדתי שגם את זה היא תקשר איכשהו לזין שלי...
X xvxxvx New member 7/3/13 #128 רציתי לכתוב הודעה דומה אבל פחדתי שגם את זה היא תקשר איכשהו לזין שלי...
ל ליאור243 New member 7/3/13 #136 לא,זה לא כשר הרבתי אותם לצורך מאכל של חיות..הם מאוד מזינים ויחסית מאוד יקרים.. 280 ש"ח לקילו נכון ללפני 8 שנים.
לא,זה לא כשר הרבתי אותם לצורך מאכל של חיות..הם מאוד מזינים ויחסית מאוד יקרים.. 280 ש"ח לקילו נכון ללפני 8 שנים.
ל לא מתדיין בקלות New member 7/3/13 #130 מיכל, אז אולי תרדי איזו קומה או שתיים? זה יקל גם על הגברים להגיע עד אלייך
ל לא מתדיין בקלות New member 7/3/13 #138 יש בזה משהו... אז בדקתי בשבילך - כשאת מגיבה איפשהו בתחתית יש אפשרות לצרף קובץ אמור להיות סימן אוניבירסלי של שבלול אובלי כזה שזה איזשהו ציוד משרדי שעשוי חוט מתכתי שאנחנו פותחים משעמום ועושים ממנו כל מיני צורות
יש בזה משהו... אז בדקתי בשבילך - כשאת מגיבה איפשהו בתחתית יש אפשרות לצרף קובץ אמור להיות סימן אוניבירסלי של שבלול אובלי כזה שזה איזשהו ציוד משרדי שעשוי חוט מתכתי שאנחנו פותחים משעמום ועושים ממנו כל מיני צורות
ל ליאור243 New member 7/3/13 #92 גם אני לא מבין אותם זה כואב לאלללה וכל הזמן אתה מפחד לא תשבור לה צלע בכל חיבוק קטן..
ל לא מתדיין בקלות New member 7/3/13 #99 לא יודע לי זה דווקא נשמע כאילו את מביעה את זה תוך כדי זחילה איטית על ארבע. ולנושא אחר לגמרי, תגידי, את חושבת שהעכוז שלך יתחבב עליי? אני מוצא את הנושא מאוד מסקרן
לא יודע לי זה דווקא נשמע כאילו את מביעה את זה תוך כדי זחילה איטית על ארבע. ולנושא אחר לגמרי, תגידי, את חושבת שהעכוז שלך יתחבב עליי? אני מוצא את הנושא מאוד מסקרן
א אביeג7 New member 7/3/13 #106 תוך כדי זחילה על 4 עם חוטיני אדום מידה M? <אבל לא מאיפה שג'ייק קונה> ולנושא אחר.. תלוי איך אתה אוהב אותם
תוך כדי זחילה על 4 עם חוטיני אדום מידה M? <אבל לא מאיפה שג'ייק קונה> ולנושא אחר.. תלוי איך אתה אוהב אותם