הלכתי לישון... לילה טוב :)
צ צ ע ד New member 7/3/13 #75 סידורים וכאלה... חוץ מזה שלומי מצוין וכנראה שיכול להיות אפילו עוד יותר טוב מזה הכל זה עניין של הסתכלות בחיים. לפי איך שאת כותבת נראה לי שאת מצליחה לראות הרבה יופי בעולם.
סידורים וכאלה... חוץ מזה שלומי מצוין וכנראה שיכול להיות אפילו עוד יותר טוב מזה הכל זה עניין של הסתכלות בחיים. לפי איך שאת כותבת נראה לי שאת מצליחה לראות הרבה יופי בעולם.
ד דאגרוטיפ New member 7/3/13 #82 מבטיחה לדבר איתך פעם על יופי ועל העדרו. או על הפגמים בו שהופכים אותו לשלם יותר. כוונתי כמובן ליופי בכללותו. המשך מהנה שיהיה לכם. זוחלת למיטה.
מבטיחה לדבר איתך פעם על יופי ועל העדרו. או על הפגמים בו שהופכים אותו לשלם יותר. כוונתי כמובן ליופי בכללותו. המשך מהנה שיהיה לכם. זוחלת למיטה.
J Jim Malone New member 7/3/13 #144 אבל וויש מסתבר שדאגרו שותקת ולא נואמת... אולי תשכנעי אותה לנאום לנו יופי אמיתי מהו ?
M Melencholya New member 7/3/13 #51 אם היא שלד מה אני אגיד? אז רציני גברים אוהבים נשים "שיש מה לתפוס"? זה לא ניסיון ניחום לשמנות?
ס סpap New member 7/3/13 #53 זה תלוי זה הכל עניין של התחת אם את רזה עם תחת יפה את כוסית (זה בתנאי שהרגליים שלך לא עקומות) אם את רזה עם תחת פחוס, אז יש גברים שיעבירו.. אני אישית פוסל
זה תלוי זה הכל עניין של התחת אם את רזה עם תחת יפה את כוסית (זה בתנאי שהרגליים שלך לא עקומות) אם את רזה עם תחת פחוס, אז יש גברים שיעבירו.. אני אישית פוסל
M Melencholya New member 7/3/13 #61 אוקי גם אני יודעת להעריך תחת נשי יפה, אבל מה עם שדיים? להיות סוטה זה לא דבר רע, רק להבהרה
א אביeג7 New member 7/3/13 #83 בדיוק!!! יש רזות כאלה שיש להן טוסיק "נופל" וזה מזה מגעיל..<למען הסר ספק, מעולם לא ראיתי את צעד ואני לא מדברת עליה> אני אוהבת איך שהטוסיק שלי מוצק ומורם
בדיוק!!! יש רזות כאלה שיש להן טוסיק "נופל" וזה מזה מגעיל..<למען הסר ספק, מעולם לא ראיתי את צעד ואני לא מדברת עליה> אני אוהבת איך שהטוסיק שלי מוצק ומורם