צעד של מנהיג.

• פותח הנושא dios4
  • פורסם בתאריך

dios4

New member
צעד של מנהיג.

אלון חרזי ויניב קטן יזמו שיחה בן כל השחקנים, השחקנים אמרו את כל אשר על ליבם, סגרו חשבונות(לא יודע אם מגרלשווילי נתן כאפה לדירסאו ואז ברח) והחליטו: מה שהיה..יהיה!! חיפה תחזור לדרוס! כאן..יענו מחוץ למגרש קטן קנה אותי בתור מנהיג.

אני לא מאמין

אתה שתמיד יצאת נגד קטן ככה מדבר?! אבל טוב מאוחר מלעולם לא בכלל אני חושב שהשילוב של אלון ויניב כקפטנים הוא מצוין ויסלח לי אריק בנאדו נדמה שהוא היה קצת רדום ולמשל לא היה מארגן מפגשים כאלו אם אני טועה אז תסלח לי אריק, עתה עדיין ירוק בעיני למרות שעברת לירושלים דברים לא הסתדרו וזה קורה בניגוד לברקוביץ שערכו בעיני שווה כקליפת השום

dios4

New member
תבין

אין לי דבר נגד קטן, אבל הוא לא מספק את הסחורה ולא זה לא קטן שכל חיפה רוצה לראות, לכן זה נורא מעצבן!

למה היה צריך לחכות שיבקשו זאת ממנו?

סליחה,אם הוא היה באמת מנהיג,הוא היה צריך לעשות את זה מזמן.ולא לחכות לכל הביקורות שאין מנהיג בקבוצה,ורק אז להתחיל להזיז תתחת שלו.באמת תודה!

צעד יפה וחשוב!!!

אבל אני כמעט משוכנע שאם בראשון היינו משחקים נגד קבוצה אחרת זה לא היה נעשה.

עדיף מאוחר ואשר לאף פעם

בס"ד אני מקווה שזה יתרום ויגרות לשינוי משמעותי בצורת משחק של חיפה.

dios4

New member
חבר'ה

מכיוון שהשרשור המרכזי של משחק העונה עוד לא נפתח-אבישי תזדרז
נשרשר לפה,מי בא למשחק?

Olympic Hero

New member
אם אני אפתח אותו עכשיו, הוא לא כבר

לא יקפוץ ביום ראשון בלילה. מחר הוא יפתח, וכל מה שנפתח בנתיים וקשור, ישורשר אליו....

Cade Foster

New member
אני כבר מזמן לא מקשיב למה שמבחוץ

אני רוצה לראות חיפה דורסת על המגרש. אני בטוח ששמעתי איפשהו שכולם בחיפה סיכמו שמול הרצליה נפתח דף חדש, וראינו איזה דף חדש הם פתחו

למעלה