ערכנו חשבון נפש נוקב וחסר פחד עם עצמנו * האם אתה רוצה להתחיל את חשבון הנפש? * האם אתה נכון להתחיל את חשבון הנפש? - מה ההבדל בין נכונות לרצון? - למה זקוקים יותר בשביל לעשות את צעד 4?
לא יודעת מה ההבדל בין נכונות לעבוד צעד 4 לבין רצון לעבוד צעד 4, אבל אני יכולה לומר מה ההבדל בין רצון להיות בהימנעות ובין נכונות להיות בהימנעות מאכילה כפייתית רצון - אני תמיד רוצה מאוד רוצה להיות בהימנעות - מאוד מאוד אבל הרבה פעמים אין לי נכונות לעשות את הפעולות שההימנעות הזאת דורשת אין לי נכונות לחתוך את הסלט אין לי נכונות לוותר על חשקים... אין לי נכונות לשתות ממתיק בתה שלי במקום סוכר... אולי אפשר לעשות הקבלה מכאן לגבי עבודת הצעדים.... לי אישית תמיד יש נכונות לעבוד על עצמי תמיד מוכנה - אם זאת משימה רגשית לקחת אותה על עצמי כדי לשפר ולשכלל את היכולות שלי כאדם יש לי הרבה מוטיבציה בנושאים האלה אוהבת לעשות על שאלות של התוכנית למרות שברור שאחרי שעניתי על אותה שאלה 5 - 6 פעמים זה כבר מתחיל להיות משעמם... אז שמחה תמיד לעשות משימות חדשות שקשורות בחשבון נפש בהכרת עצמי בהכרת המהות האמיתית שלי בהכרת האלוהים בהתקרבות לאלוהים.... השאלה האם אני נכונה ורוצה להתחיל את צעד 4 כרגע - לי אישית זה לא ממש מתאים כי אני עשיתי לא מזמן צעד 4 גדול... ואני עושה חשבון נפש כל יום כימעט כל יום חשבון הנפש גם כתוב... כך שאני לא זקוקה לצעד 4 אבל אשמח לענות על שאלות נוספות בנושא במיוחד אם זה יכול לתרום לאחרים אוהבת
כשאני עושה חשבון נפש על בסיס יומי אני מטפלת בכעסים/טינות/פחדים על בסיס כמעט יומי, כך שאני מנטרלת אותם במידת האפשר כשהם עוד קטנים. כך שאם צריכה למצא היום את הטבלה של צעד 4 היא תהיה כמעט ריקה, מה שעדיין יש בה הם בעיקר פחדים