צעד קטן לכם וצעד גדול בשבילי

צעד קטן לכם וצעד גדול בשבילי

שלום לכל מי שקורא את הודעתי אני סטודנטית ללשון באונ' חיפה אחד הנושאים שאנו עוסקים בהם כיום הוא נושא הדיאלקט של מורים מול סלנג ומשלב לשוני של תלמידי תיכון יצא לי לראות לפני כשבועיים מערכון מקסים בתוכנית "קצרים" בהשתתפות קרן מור קוראים לו "המתרגמת" כשביררתי מול ארכיון טלעד אם הם יכולים להשיג לי את המערכון הזה הם דרשו ממני לשלם 175 ש"ח כי רציתי להציג אותו ברפרנט שיש לי אולם הסכום הזה גבוה מדיי לטעמי ורציתי לשאול האם יש למישהו את המערכון הזה ושאוכל להשיג ממנו אותו אם באמצעות קלטת וידאו ביתית או כקובץ במחשב כי למיטב הבנתי לא ניתן להוריד את המערכון הזה מהאינטרנט אשמח לקבל סיוע שלכם ואולי מעבר לתרומה להרצאה שלי אתם תיזכו לעוד צופים שייצפו בתוכנית המקסימה הזאת שנכנסת ללב של כל אחד מאיתנו אשמח לקבל מכם מענה/סיוע תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי

vitamin P

New member
אסור להוריד סתם כך את המערכון

וגם לצערך אסור לפרסם על גבי הפורום דרכים כאלה למערכון גם לטעמי 175 ש"ח לכמה שניות זה הרבה אבל מה לעשות זאת הדרך היחידה

מכבי103

New member
הייי בת 27 יש לי את הפרק בשבילך

צרי איתי קשר דרך אימיל [email protected] או מסנג'ר [email protected] או ארוחה רומנטית בדירה שלי הכתובת סתם אבל יש לי את המערכון תמצאי אותי ערן אינטלגנטיות ושנינות בן26

למעלה