צעד קטן לאדם

לירונר

New member
בקשר למיס פיגי

החיקו שלי נפסל על ידי עוגי לעומת זאת אניטה פללי וטל פרידמן זכו בציונים מאוד גבוהים

dodobird

New member
../images/Emo12.gifיש לי שאלה, ספיין.

אתה נשמע בנאדם עם יכולת חשיבה לא רעה, להיפך (לא להסמיק, זאת לא מחמאה) אתה גם לא נשמע לי בנאדם שחי מסטוצים. (יתכן שאני טועה לחלוטין.) השאלה שלי, שמתבססת על שתי ההנחות הקודמות- האם אתה מרגיש טוב עם קטע שכל מי שתצא איתו, תמיד תהיה חייב להתחבא? אני לא בא בביקורת, להיפך. אני אפילו מזדהה. פשוט מעניין אותי לדעת מה אתה חושב בעניין, כי אני מניח שאתה בנאדם חושב. המצב בו אף אחד לא יודע עליך, בתכל´ס, לא מאפשר לך לנהל מערכת יחסים עם בן, לא כזאת שכוללת ממש שיתוף, כי צריך תמיד להתחבא, ויש שאלות מהחברים, ובלאגן. יכול להיות שאני טועה. פשוט אני סיפרתי לחברים שלי כשהיה לי חבר (כלומר מישהו שיצאתי איתו יותר מפעמיים... איפה... יותר מפעם... טוב... יותר מסטוץ
), ככה יצאתי, ואז אין מצב שאני נתקע. כמובן שאני לוקח בחשבון שזה יצא אם וכשתהיה לי חברה, אבל... זה יצא בכל מקרה, לא? אני לא מתכוון לשקר לה ומתי שהוא היא תדע שאני נמשך לגברים. נראה לי לפחות. מקווה שלא העקתי יותר מידי
DB

מותר להתערב?

אני חושב שאתה ממש צודק. כמה שזה נדוש - הכי כדאי להגיד את האמת בהתחלה. אני מניח שאם הייתי נוהג כמוך החיים שלי היו הרבה יותר פשוטים היום. If I could only turn back time.

.m

New member
spainbar

בקצרה (כי כולם כבר יודעים) אני מאמינה במערכות יחסים פתוחות. היה לי סקס עם נשים. היה לי סקס עם גברים. ת´אמת? יותר נהניתי עם גברים, אבל אני לא מוצאת שום סיבה להגביל את עצמי למין אחד בלבד. למה לא להנות משני העולמות? ואיך זה קשור? או, אז העניין הוא הכנות - אתה נמשך לשני המינים? יופי. (רובנו כאלה - כבר דיברנו על תאורית הסקאלה) זה לא משנה אם בסוף תחליט להכנס לזוגיות עם גבר או עם אישה, תהיה כנה - כי המשיכה לא תעבור, ולא תשתנה ואין סיבה לדכא אותה. במקום זה תן לבן/בת זוגך את הלגיטימציה להרגיש אותו דבר. חיבוק mai

לירונר

New member
שמעו מה שאלו אותי בבקו"ם

"האם קיימת/ מתכוון לקיים יחסי מין עם גברים?" עניתי לא ואחרי חצי שעה גיליתי שאני משקר (בקשר למתכוון....) אם לא הבנתם/ן- אז כי התכוונתי לעשות , וע-ש-י-ת-י

גם אותי שאלו אבל

עדיין אני חושב שהצבא בארץ מתנהג הרבה יותר טוב עם הומואים מאשר במדינות אחרות כמו ארה"ב.

זורבבל

New member
מאוד מעניין

חשבתי שעבור הצבא העניינים האלה הם בטאבו מחוץ לתחום.

המרחפת

New member
אם שואלים כזה דבר....

משמעות הדבר היא שהם גם נוקטים צעדים כאשר התשובה אינה מוצאת חן בעיניהם. מהם הצעדים?

MARMELAD

New member
אותי דווקא לא שאלו

ודווקא די רואים עליי.....
זה שהצהרתי זה כבר משהו אחר

.m

New member
לי, ולגיידר שלי, יש פטור! תודה.../images/Emo11.gif

my self

New member
מוזר מאוד ששאלו

כי באמת כבר לא שואלים שאלה כזאת (גם לא בתחקירים הבטחוניים למיניהם). כנראה שאתה מיוחד, לירונר...

taxi555

New member
אם תדעו מה שאלו אותי../images/Emo18.gif

כשבאתי ללישכת גיוס הייתי עדיין עם כיפה על הראש ונראתי חרדי.... והוא שאל אותי אם אני ירגיש בנוח ליד בנות? אם אני לא יהיה בהלם? בגלל הרקע ממנו באתי!!! אבל מתברר ששרדתי ויחסית בצורה סבירה לאחד שהתגייס לצבא בתור חרדי לשעבר{אבל עדיין עם כיפה על הראש} ביי

spainbar

New member
אני ממש מצטער

דווקא היום אין לי זמן, אני מבטיח מחר לענות, בכל מקרה נראה שעוד יום שישי "מרתק" מגיע... got to make some money ס´

למעלה