צעד קטן לאדם

The best things in life are free

but you can give them to the birds and bees I want money !!!!!!

spainbar

New member
חצי תשובה לקהל הפונים...(הקדמה)

קודם כל, אני ינסה לתת קצת רקע (ברמת חשיפה מינימלית)... אני בן 24, סטודנט עצלן (שנמאס לו ללמוד) ומבולבל... למה מבולבל, כי כמו אלאדין (מדהים עד כמה הרקע דומה) תסביך בטחון עצמי נמוך בגיל צעיר גרם לשינויים רבים עם הזמן... ואני מצטט מדבריו, עם שינויים קלים, מי שכבר מכי ויודע יכול לעבור לאחרי הציטוט (אפילו שחשוב מאד להבנה): "הבטחון העצמי שלי בתקופת הילדות וההתבגרות היא אפסי: לגבי המראה שלי , לגבי הגבריות שלי (לפי המודל הגברי דאז) וכו´. בתחילת ההתבגרות נמשכתי באופן בלעדי לנשים, אבל הפחד (הו הפחד) להתמודד איתן הביא אותי להחלטה "מודעת" שאני דו-מיני (???!!! מוזר מדי להסביר כאן איך הגעתי לזה. ובלאו הכי אף אחד לא יאמין). בהדרגה גרמתי לעצמי להמשך לבנים (עוד לפני שידעתי מה אפשר לעשות איתם) - בעיקר לבנים שרציתי להדמות להם (הם הצליחו עם בנות - גם אני רוצה)." חברה הייתה לי בגיל יחסית צעיר, בעיקר עקב דחיפה לא מפסקת מצידה... כמובן שהמערכת לא החזיקה, ומאז היו לי מספר מערכות יחסים עם נשים (שנוצרו ממזל בלבד כי לא יזמתי אף אחת), גם של כמה חודשים, אך באף אחת - לא הייתי מאוהב !!!, כלומר היו יחסים, היה קשר כזה או אחר אבל לא הצלחתי ולא הרגשתי שאני מתאהב במישהי, והכוונה שלי בזה היא שעדיין הרגשתי במצב מגננה מתמיד, ולא חשפתי את עצמי, לא הורדתי את המגננות שלי עימן... מרחק מתמיד... ללא קשר ל"העדפה הנוספת" שלי. בין היתר כי "במשך שנים הייתי בטוח שאני הכי מכוער בעולם, למרות שבחורות ובחורים התחילו איתי ברחוב. היום אני יודע שאני כוסי" - ולמרות מה שלירונר אמר אני שומר על המילה הזו... בכל מקרה, לפני כשנה, החלטתי שנמאס לי, מספר התרחשויות שקרו גרמו לי להגיע למסקנה, שאני לא רוצה למצוא את עצמי מתחרט על משהו שלא עשיתי בעוד 30 שנה, אני מספיק מתחרט היום על שלא עשיתי דברים קודם... ולקחתי את הצעד הראשון כדי לבדוק את אותו צד אפל, ואני לא יכנס לסיפור הזה כי זה ממש ארוך... ההמשך מיד יבוא....

spainbar

New member
המשך, עדיין בחצי כוס ראשונה../images/Emo18.gif

דבר אחרון לפני שאני נכנס לנושא הספציפי, כל מה שקרה עם הזמן והסביבה, גרם לי לבנות לעצמי, בי, מערכת הגנה אדירה, רגשית ופיזית (יותר רגשית), אני אדם מאד מאד רגיש, ועל-מנת לא להיפגע ולא לפגוע באחרים ולא לחשוף את עצמי נבנתה בי מערכת התנהגות שלא תחשוף לאף אחד את הדברים שבי, ברור לי שבתהליך הפסדתי המון דברים, ולדוגמא אחד הדברים שעושים אותי הכי מאושר זה לראות מישהו (בסדר נקרא לו הומו) שמתנהג כמו שבא לו, אוחצ´ה גמור, שחי לו טוב עם העולם (קצת כמו אמט מהכי גאים שיש). באותה מידה למדתי לחשוב בהגיון קר, לראות את הדברים בצורתם ההגיונית, והיעילה, בעיקר בנוגע לאנשים אחרים, בקשר אלי עדיין קשה לי להפריד את הרגש מההגיון. למה כל ההקדמה??? שימו לב... כי בעצם ברגע שאכנס למערכת יחסים עם אישה, (שבה אני יהיה מאוהב, כי אם לא זה לא יחזיק) לא בטוח שכמו שמאי אמרה, או דודובירד, אני יגלה לה... למה? כי אני לא חושב שאנשים הם פתוחים ומבינים, הם חושבים שהם כאלה אבל בד"כ המצב הוא לא כזה (אנשים מטבעם הם טיפשים ורעים- מצטער), אולי בשלב שבו שנינו נהיה מאוהבים, ונבטח אחד בשני אז אני יגלה לה (אם זה עדיין יהיה), כל עוד אני אדע שהיא לא תיפגע מזה, כי אם כן - אז זה לא שווה את זה ועדיף לי שנחיה יחד כזוג מאושר ללא שתדע שאני למען אותו אושר גם עושה דברים אחרים - הרי אני לא יאהב אותה פחות, זה צורף פיזי ותו לא.... ועל-כן, בשלב זה בחיי (ואני מדגיש - כרגע), אני לא מתכנן יציאה מהארון, כי לא מוכן שהסביבה תכניס אותי למסגרת מוגדרת משל עצמה, שאולי תמנע ממני להגיע למה שאני רוצה, באותה מידה, לפעמים אני כן רוצה כבר להגיד די וזהו, רק כדי לחיות בשקט, ולהרגיש שבאמת לא אכפת לי מאף אחד, to be free to be who ever i want to be אני מצטער על הבלבול בדברים, פשוט ישבתי וכתבתי, אז אם יוצא מבולבל או כועס תסלחו לי.

dodobird

New member
קח../images/Emo154.gif../images/Emo13.gif

השאלה שלי היא אחרת, ספיין. האם, עם כל מה שאמרת, אתה רואה את עצמך עובר את שלב המשהו חד-פעמי (או "חד-פעמי-מתמשך", כן כן יש כזה) עם גבר? עם אישה זה יותר פשוט. אין בעיה ללכת ביחד, להיות ביחד בפומבי (לא שעם גבר זה כזה סיפור לשבת לשתות משהו, לאף אחד לא אכפת מסביב) אבל עם גבר... השאלה היא האם זה לא מגביל את הקשר לאללה? אני מקווה שאני לא מציק יותר מידי, זאת פשוט שאלה שקשה לי לענות עליה בעצמי. have an orange day DB

spainbar

New member
טוב אני ינסה

ב - ע - י - ה זו בעיה קשה ואני יסביר למה - קשר עם גבר קודם כל עדיין קשה לי מבחינה תפיסתית, אבל עוד יותר מזה יש קושי לוגיסטי של קשר בין אדם שבארון לאדם שני שלא בארון - בעיקרון לדעתי, (וגם מנסיון....) הדבר כמעט בלתי אפשרי, כי נוצר מצב קשה של מגבלות יציאה - מה אפשר לעשות יחד, ובעצם כמה זמן אפשר להיות יחד בלי שיעלה חשד ניכר (אלא אם כן גר לבד). בנסיוני הדל למדתי שאני הרגשתי שאני כובל את האדם השני לעולם שממנו ניסה לברוח - וזהה לא פייר, ויש בזה עתיד מפוקפק - לכן עדיף שלא !! קשר בין 2 ארוניסטים גם בעייתי בעיקר מהסיבה שיש צורך "באליבי" מספיק טוב למה אתם כל הזמן מבלים יחד... אני ממש לא נגד, אולי אפילו בעד, אבל כמו שהסברתי אני רואה הכל בצורה ההגיונית, אפילו שלפעמים הרגש הוא זה שצריך להוביל מקווה שעניתי god save gonzo ס´

.m

New member
ספיין יקירי

קודם כל, ולמרות שאנחנו לא מכירים מחוץ לדפי הפורום הזה, רציתי שתדע שאני אוהבת אותך. בלי שטויות ולבבות וקישקושים. אני אוהבת את האדם שניכר שאתה. אנשים לא נולדו "רעים וטיפשים", אבל הם נפגעו מספיק פעמים כדי להרים חומות הגנה כ"כ גבוהות (והקלה ביותר להרמה היא ה"ציניות"). זה לא בגלל שהם רעים - זה בגלל שהם מפחדים. ויותר מזה - אם תחשוב על סיטואציות בחיים שלך תגלה ששני אנשים שונים יכולים להגיד לך את אותם הדבים - מהראשון תיעלב עד עמקי נשמתך, והשני לא יזיז לך כהוא זה. למה זה? פשוט - כי אנחנו בוחרים להפגע (או לא להפגע). תחשוב על זה קצת. אוהבת mai

dodobird

New member
../images/Emo24.gifאכן קיבלתי

תשובה. ואכן, אני מסכים עם כל מילה של מאי. ואני גם מאחל לך, בנוסף, שתצליח לעלות מעל למצב הזה, שמישהו השאיר אותך פגוע, ותוכל להתחבר לעולם גם ברמה רגשית יותר (הוי הפלצנות), ולתת טיפה´לה מנוחה ללוגיקה...
מנסיון שלי- הגיון יכול נורא להפריע לפעמים (למרות שלי היה עדיף להשתמש בו יותר לעיתים, ואז אולי לא הייתי מקבל את הכינוי המלבב נימפו משותפתי היקרה) לסיום- and remember- Some thungs in life are bad, they can REALY make you mad מקווה שאתה מכיר את ההמשך... DB

spainbar

New member
יש דברים בגו...+

אני מבין ומסכים, אה ותודה .... אם תתפסו אותי ביום טוב, ודווקא יש הרבה כאלה (על אף מה שכתבתי) אז אני חושב בצורה הק=רבה יותר חיובית... :) ביי ס´

למעלה