צעד גדול לליאו

Roei152

Well-known member
מנהל
צעד גדול לליאו דאלאס הארט למי שלא יודע , הוא מגלם את יפתח הר לב -ליאו בחממרקאית...
כמו אצלנו , גם הוא מקליט את שיר הנושא.. אין לי מושג , אם זה שיר חדש , או שזה קאבר לתרגום לשיר המוכר שגם ללי יצא לשיר באנגלית לדיבוב הבריטי של הגרסה שלנו ...
מה שבטוח , אני מחכה כבר ל"ניצחתי " שלו...
https://www.instagram.com/p/BPvnLpXD3XI/?taken-by=dallrulz

panda0zombie

New member
מחכה לגרסא האמריקאית

מצפה למשהו טוב..

אממ...
האמת שמדובר ב-ADR , שזה ראשי תיבות של Additional Dialogue Recording. זה הליך שנעשה בזמן ה"פוסט-פרודקשן" (גמר ההפקה), במקרים שלא ניתן להקליט סאונד אידיאלי בשטח. נכנסים שוב לאולפן וצוות השחקנים מקליט מחדש את הדיאלוגים, ממש כפי שצולמו במקור. אח"כ מסנכרנים את זה, כמובן.

קראתי קצת על התהליך עצמו, והחכמתי. אני מניחה שחלקם נקראו לאולפן והקליטו חלק מהדיאלוגים מחדש, רק במקומות בהם לא ניתן לשמוע סאונד נקי. אולי רק שורות מסויימות. אני לא בטוחה עד כמה זה נפוץ בהפקות שלנו, אבל בטח ובטח שזה משהו שמתבצע דרך קבע בהפקות האמריקאיות. זה רק מעיד על ההפקה הגדולה משמעותית, בטח בהשוואה לזו האינטימית והביתית יותר שלנו. אותם אנשי הצוות שלהם שהצטרפו לאלה שלנו. תחשוב רק על הנוכחות המלאה הזאת על הסט...

אז בעיקרון זה מה שהיה באולפן, אבל כמובן שאני רוצה להאמין וגם מקווה מאוד שהוא גם הקליט את שיר הנושא או כל דבר מוזיקלי אחר, בהנחה שיהיה להם פתיח לא פחות מושקע משלנו. לגבי זה אני לא יודעת, ובכלל לגבי סגנון פתיחי הסדרות של נטפליקס.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם כבר החממה
קראתי מאוחר מדי בשרשור קודם שהגבת לרמבו על מאורך העונה ואורך פרק.. שאורך פרק יהיה שווה לפרק שלנו 25-27 דקות , ושיהיו רק 25 פרקים , האם פרק 25 יסתיים כמו אצלנו בגילוי? או שהם צימצמו מאוד , ופרק 25 הוא הבחירה אצלם?

כמובן שלא.
25 פרקים לעונה, לא למחצית, משמע פרק 25 יסתיים בסצנת הבחירה. גיורא הוריד המון...

מעבר לזה, אני לא יכולה לומר מילה. אני הכי מצטערת, תאמין לי.

למעלה